Libnet.ro
UNICEF

00:07

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

Gala Bute face o noua victima: Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Dosarul Gala Bute: Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 50. 000 de euro pentru fostul ministru, in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat surse.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nanaa Elenei Udrea, afla duminica daca va fi arestat

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea afla duminica daca va fi arestat. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discuti propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a acestuia in Gala Bute.

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat

ACTUALIZARE 18:15 Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a omului de afaceri Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, fost consilier in Ministerul Turismului, retinut anterior de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, transmit surse din presa.

Tudor Breazu, apropiat al Elenei Udrea, retinut pentru 24 ore in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, a fost retinut pentru 24 ore, sambata seara, de procurorii DirectieiNationale Anticoruptie DNA0, in dosarulGalaBute, relateazaB1 TV. Brea.

Fostul consilier al Elenei Udrea, din nou la DNA. Stefan Lungu este acuzat in dosarul Gala Bute ca zeciuia banii ministerului condus de Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier personal al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, a mers astazi din nou la procurorii anticoruptie. Lungu era omul de incredere al Elenei Udrea si, spun procurorii, obisnuia sa perceapa 10% din valoarea unor contracte prin intermediul unor firme pe care le controla.

Administratorul mosiei de la Nana, retinut de DNA. Este acuzat de complicitate la luare de mita

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute. Suma vizata este de 50. 000 de.

Administratorul mosiei de la Nana, a fost ARESTAT

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 50. 000 de euro pentru fostul ministru, in dosarul Gala Bute, noteaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )