Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

ADMITERE Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Antena3 Antena3,
ADMITERE Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Chiar daca inscrierile la facultate nu s-au terminat inca, un trend al celor mai cautate facultati a inceput sa se contureze. Astfel, la Universitatea din Bucuresti, facultatile de. continuă pe Antena3

Admitere Universitate 2015. Care sunt cele mai cautate facultati

Jurnalismul, Informatica, Geografia, Limbile Straine, Electronica, Medicina si Finante-banci sunt si anul acesta specializarile cele mai cautate de catre tinerii care se inscriu la facultate in aceasta perioada.

Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

000 lei pe luna reprezinta sume la care majoritatea romanilor nici nu viseaza, chiar si dupa zeci de ani de munca, insa altii le obtin sub forma de somaj. Mai mult, patru romani au obtinut anul acesta indemnizatii de somaj de peste 5. 000 de lei.

Utile: Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea; Terapia care vindeca tulburarea cu spectru autist; Tiroida pe intelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se trateaza si cine are risc crescut de cancer de ti

Vrei sa fii sanatos? Ingrijeste-ti corect dantura. Chiar daca nu constientizam, legatura dintre dantura si toate organele corpului este foarte. Singura metoda prin care iti prelungesti viata. Alimentatia este extrem de importanta cand vine vorba de sanatate, iar cercetatorii sustin ca oamenii.

Repartizare liceu 2015. Care sunt cele mai ravnite licee? Cele mai bune eleve din judet au optat pentru CN Andrei Muresanu

In urma cu putin timp, pe edu. ro, a fost publicata repartizarea pe licee a celor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Cea mai buna eleva din judet, singura care a avut media generala 10, a optat nu pentru Colegiul National Liviu Rebreanu, cel mai bun din Bistrita-Nasaud, ci pentru Colegiul National Andrei Muresanu, specializarea Stiinte ale Naturii.

Admitere Universitate 2015. Cum isi aleg tinerii facultatea: ,,Sa nu murim de foame!

Zeci de mii de tineri fac in aceste zile prima alegere importanta din viata lor: facultatea. Mai mult decat o chestiune de vocatie, studiile superioare sunt vazute ca o rampa spre o meserie banoasa, scrie adevarul. ro.

Admitere Universitate 2015. Cum isi aleg tinerii facultatea: Sa nu murim de foame!

Zeci de mii de tineri fac in aceste zile prima alegere importanta din viata lor: facultatea. Mai mult decat o chestiune de vocatie, studiile superioare sunt vazute ca o rampa spre o meserie banoasa.

Repartizare liceu 2015. Rezultatele repartizarii computerizate au fost afisate. Cele mai cautate specializari din Vaslui

Reprezentantii Ministerului Educatiei au publicat marti, 14 iulie, rezultatele repartizarii computerizate la liceu. in judetul Vaslui, cea mai cautata specializare a fost cea de matematica-fizica, la Liceul Mihail Kogalniceanu Vaslui, ultimul elev admis la acest profil a avut media 9.

Horoscop criminal: Astea sunt cele mai periculoase zodii

Vrei sa stii ce se ascunde in spatele mastilor pe care cunoscutii tai le poarta in viata de zi cu zi? Astrele dicteaza predispozitia nativilor la a comite infractiuni, asa ca n-ar strica sa stii la ce.

ASF. Care sunt cele cinci companii de asigurari care nu ating cerinta de capital minim conform Solvabilitate II

Axa, Astra, EximAsig, Euroins si Carpatica nu ating cerinta de capital minim MCR), conform Solvabilitate II, care este obligatorie de la 1 ianuarie 2016, cele cinci companii inregistrand fonduri proprii negative.

ADMITERE LICEU 2015. Topul liceelor cu cele mai mari medii

O parte din elevii de clasa a VIII-a au aflat astazi unde au fost repartizati la liceu: daca au intrat la liceul dorit, sau au fost repartizati in alta parte pe baza mediei notelor obtinute la Evaluarea Nationala. Topul cu cele mai mari note de admitere la liceu este populat de licee din Craiova, Bucuresti, Galati si Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )