Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un adolescent de 17 ani si-a pierdut viata dupa ce medicii l-au trimis acasa

Antena3 Antena3,
Un adolescent de 17 ani si-a pierdut viata dupa ce medicii l-au trimis acasa

Un adolescent si-a pierdut viata dupa ce medicii l-au trimis acasa. Jack Dunn avea 17 ani si era din Marea Britanie. La un moment dat, incepuse sa aiba dureri abdominale foarte puternice, astfel ca nu a mai. continuă pe Antena3

Adolescent de 17 ani, urmarit de politisti in trafic. Tanarul s-a oprit abia dupa ce a fost somat cu un foc de arma

Un tanar de 17 ani din comuna clujeana Gilau a fost retinut dupa ce politistii l-au prins conducand o masina cu numere false, fara sa aiba permis auto, dar si dupa ce nu a raspuns somatiilor politistului. Alte doua persoane, aflate in masina cu adolescentul, au fost duse la sectia de politie.

CRIMA CUMPLITA: Si-a ucis prin iNJUNGHIERE fratele! Un ADOLESCENT de 17 ani, principalul SUSPECT

Crima cumplita in Brasov, unde un adolescent de 17 ani a fost ridicat de pe strada, luni dimineata, fiind considerat principalul suspect. El este acuzat ca si-a ucis prin injunghiere fratele mai mare, de 23 de.

Crima ingrozitoare la Brasov! Un adolescent de 17 ani, dependent de droguri, si-ar fi ucis fratele mai mare

Un adolescent de 17 ani din Brasov este suspectat de politisti ca si-ar fi ucis fratele de 23 de ani. Se pare ca acesta l-ar fi injunghiat mortal cu cutitul in propria locuinta. Tanarul a fost.

Un roman si-a pierdut viata intr-o parcare din Italia. Familiei si cunoscutilor acestuia nu le vina sa creada ce s-a intamplat

Un roman si-a pierdut viata in mod neasteptat intr-o parcare din Italia. Acesta era sofer de TIR si, la un moment dat, a facut un popas intr-o parcare pentru a merge la toaleta. Adi Ungur,.

Un tanar de 17 ani si-a ucis fratele care l-a crescut. L-a injunghiat de peste 10 ori

Un tanar de 17 ani a fost retinut dupa ce si-a injunghiat fratele mai mare. Se pare ca autorul crimei era drogat in momentul comiterii faptei.

Tanarul de 17 ani, care si-a ucis fratele care l-a crescut, a fost arestat. Declaratie in fata judecatorilor: imi pare rau

Un tanar de 17 ani a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce si-a injunghiat fratele mai mare. Se pare ca autorul crimei era drogat in momentul comiterii faptei. in fata judecatorilor a spus doar: imi pare rau.

Tanara de 17 ani, moarta intr-un incendiu. Fiica sa, internata la Bucuresti

Tanara in varsta de 17 ani care a suferit luni dupa-amiaza arsuri pe 90% din suprafata corpului in urma unui incendiu a decedat la Sectia UPU a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, a declarat.

Tragedia care loveste la scurt timp dupa Super Bowl. Un jucator cunoscut si-a pierdut viata in timpul unei curse Uber

Edwin Jackson, aparatorul echipei de fotbal american Indianapolis Colts, a incetat din viata la varsta de 26 ani, in urma unui accident rutier produs duminica, informeaza agentia EFE. Jackson calatorea la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )