Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adolescenta de 17 ani incendiata de un criminal eliberat conditionat

România Liberă România Liberă,
Adolescenta de 17 ani incendiata de un criminal eliberat conditionat

Adolescenta din localitatea Darvari, Mehedinti, este internata in stare grava in spital dupa ce a fo. continuă pe România Liberă

Tanara de 17 ani, incendiata de barbatul eliberat conditionat, se zbate intre viata si moarte

Tanara de 17 ani, din localitatea Darvari, judetul Mehedinti, incendiata vineri seara de un barbatcondamnat pentru cinci crime si eliberat inainte de termen, este in stare critica, avand arsuri pe 80-90% din suprafata corpului.

Tanara de 17 ani, incendiata de un barbat condamnat pe viata, dar eliberat conditionat. Femeia este in stare critica

Un barbat condamnat pentru cinci crime si eliberat inainte de termen a incendiat, vineri seara, o tanara de 17 ani din Drobeta Turnu Severin, relateaza Digi24. Potrivit sursei citate, tanara e in stare critica, avand arsuri pe 80-90% din suprafata corpului.

Cum a motivat instanta eliberarea conditionata a barbatului condamnat pe viata pentru cinci crime, care vineri a incendiat o fata de 17 ani: Si-a format o atitudine corecta fata de valorile sociale...

Ion Turnagiu 46 de ani), cel care a incendiat o tanara in varsta de 17 ani dupa ce aceasta a depus o plangere la politie pentru viol, a fost eliberat conditionat din inchisoare in mai anul trecut, dupa ce Tribunalul Mehedinti a considerat ca acesta indeplineste conditiile de liberare, chiar daca fusese condamnat la inchisoare pe viata pentru cinci crime, pe care le-a savarsit in 1993, la varsta de 18 ani, relateaza ziarul Adevarul.

Adolescenta incendiata de un barbat condamnat pentru 5 crime si eliberat conditionat a fost plimbata intre spitale. A ajuns la Grigore Alexandrescu sambata seara Romania are doar 23 de paturi pentru marii arsi

Fata de 17 ani incendiata de un barbat condamnat pe viata pentru 5 crime, dar eliberat conditionat a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, dupa ce a trecut prin alte doua unitati medicale,.

Drobeta Turnu Severin: Un barbat condamnat la inchisoare pe viata pentru 5 crime, dar eliberat conditionat a incendiat o adolescenta care-l reclamase pentru viol si agresiune. Fata e in stare critica

Un individ condamnat la inchisoare pe viata pentru cinci crime, dar eliberat conditionat a incendiat, vineri seara, o adolescenta de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Barbatul a vrut astfel sa se razbune dupa.

Caz socant in Mehedinti. O tanara de 17 ani a fost incendiata cu motorina

Un barbat de 45 de ani din Mehedinti a dat dovada de o cruzime fara margini, dupa ce a incendiat o tanara de 17 ani. Fapta s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 12,30, in localitatea Darvari.

Barbatul care a dat foc unei adolescente de 17 ani a ajuns dupa gratii

Agresorul de la Darvari care a incendiat o adolescenta de 17 ani este acum dupa gratii. Magistratii Tribunalului Judetean Mehedinti au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infractiunea de tentativa la omor.

Cele cinci crime comise de barbatul care a incendiat o fata de 17 ani. in 93 a speriat Romania prin violenta faptelor sale

Barbatul care a aruncat benzina pe o tanara de 17 ani din comuna Darvari-Mehedinti este un individ extrem de periculos. in anul 1993 a intrat dupa gratii dupa ce a luat viata a cinci persoane.

El este barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti. Ion Turnagiu planuia sa se sinucida

Barbatul care a incercat sa ucida o fata de 17 ani din Mehedinti se numeste Ion Cristian Turnagiu.

Digi 24: Ce se va intampla cand mergeti sa cumparati o paine de la magazinul din colt? Florin Citu: Acest proiect a fost amanat 17 ani

In momentul in care un cetatean se va duce la magazinul din colt si va cumpara o paine, nu numai ca datele bonului fiscal vor ajunge live la ANAF, dar informatia va putea fi verificata de pe un telefon mobil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )