Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adolescenta de 19 ani din Tulcea, de negasit de doua zile. Familia o cauta disperata

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 19 ani din Tulcea, de negasit de doua zile. Familia o cauta disperata

Un nou caz de disparitie a fost semnalat in Tulcea. O tanara de 19 ani a fost data disparuta. Mihaela Victoria Robitu are 19 ani si a iesit afara dupa-amiaza la ora 17:00, iar dupa doua ore a vorbit cu mama ei la telefon si i-a couminicat ca va ajunge curand in casa. continuă pe Antena3

Copila de 13 ani, din Bucuresti, care a fost data disparuta, a fost gasita de politisti

Pelin Andreea, o fata de 13 ani, din Bucuresti, a fost data disparuta, dupa ce a plecat de la scoala.

UPDATE O adolescenta de 16 ani, din Valcea, care a cazut de la etajul 4, a supravietuit in mod miraculos. La spital i se fac manevre de resuscitare

Marti seara, o copila de 16 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Ramnicu Valcea. Una dintre ipoteze este ca s-a aruncat de pe balcon dupa ce s-a certat cu tatal ei.

Tanar de 19 ani, gasit mort pe calea ferata care face legatura intre Timisoara si Arad

Circulatia feroviara intre Timisoara si Arad a fost oprita dupa ce pe podul CFR care taverseaza raul Mures a fost gasit cadavrul unui tanar de 19 ani, mort in cursul noptii.

Tanar de 19 ani, spulberat de tren la Arad. Baiatul nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un tanpr de 19 ani. Baiatul a fost spulberat de tren in noaptea de joi spre vineri. Cadavrul a fost descoperit vineri dimineata. Pana la aceasta ora nu se stie inca daca acesta s-a sinucis, sau este vorba despre un accident.

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

INCREDIBIL! Nu s-a mai epilat de ani de zile! Oamenii nu au intarziat sa-si exprime dezgustul fata de tanara de 19 ani (FOTO)

Macey Duff are 19 ani si a inceput sa se epileze pe picioare pe cand avea 10 ani, spunand ca se simaea obligata de societate sa procedeze asa.

Cursuri suspendate din cauza gripei la o scoala din Zalau. Elevii vor sta acasa doua zile

Autoritatile au dispus suspendarea cursurilor intr-o clasa de la Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu din Zalau, dupa ce sase dintre elevi au fost diagnosticati cu gripa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )