Libnet.ro
UNICEF

22:45

CD a adoptat legea partidelor politice: un partid se poate infiinta cu 3 membri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CD a adoptat legea partidelor politice: un partid se poate infiinta cu 3 membri

Camera Deputatilor a adoptat cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, stabilind posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori si eliminand criteriul teritorial. continuă pe Wall-Street Ro

Camera Deputatilor a adoptat legea partidelor politice. Proiectul prevede posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, stabilind posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori.

Legea partidelor politice, adoptata. De cati membrii e nevoie pentru infiintarea unei formatiuni politice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, care prevede posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori, informeaza Mediafax.

VIDEO Camera Deputatilor a adoptat trei legi electorale: legea finantarii partidelor reexaminata, legea partidelor politice si legea alegerilor locale

Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat miercuri trei legi electorale - legea finantarii partidelor si campaniilor electorale, reexaminata la cererea presedintelui, legea partidelor politice si legea alegerilor locale.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Parlamentul Romaniei a adoptat Legea Business Angels

Parlamentul Romaniei, la propunerea Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, a adoptat, pe data de 29 aprilie 2015, Legea Business Angels, document prin care este incurajata finantarea firmelor mici de catre investitori individuali business angels, arata un comunicat remis astazi redactiei.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )