Libnet.ro
UNICEF

23:30

Legea partidelor politice, adoptata. De cati membrii e nevoie pentru infiintarea unei formatiuni politice

România Liberă România Liberă,
Legea partidelor politice, adoptata. De cati membrii e nevoie pentru infiintarea unei formatiuni politice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, care prevede posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Camera Deputatilor a adoptat trei legi electorale: legea finantarii partidelor reexaminata, legea partidelor politice si legea alegerilor locale

Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat miercuri trei legi electorale - legea finantarii partidelor si campaniilor electorale, reexaminata la cererea presedintelui, legea partidelor politice si legea alegerilor locale.

Camera Deputatilor a adoptat legea partidelor politice. Proiectul prevede posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, stabilind posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori.

CD a adoptat legea partidelor politice: un partid se poate infiinta cu 3 membri

Camera Deputatilor a adoptat cu 290 voturi pentru, 5 impotriva si 20 de abtineri, proiectul de lege privind partidele politice, stabilind posibilitatea infiintarii unui partid cu trei membri fondatori si eliminand criteriul teritorial.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Legea alegerilor locale, adoptata de Camera Deputatilor. Primarii, alesi intr-un tur. Presedintii CJ, de membrii CJ

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind alegerilor locale, cu 278 voturi pentru, 22 impotriva si 14 abtineri. Potrivit proiectului, presedintii Consiilor Judetene vor fi alesi indirect.

Membrii Comisiei pentru romanii din diaspora efectueaza o vizita de lucru in Franta

O delegatie parlamentara a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii efectueaza in perioada 5 - 8 mai o vizita de lucru in Republica Franceza, arata un comunicat semnat de vicepresedintele Comisiei Mircea Dolha, remis azi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )