Libnet.ro
UNICEF

14:30

ADPM Special! Cele mai frumoase case prezidentiale din lume

ADPM ADPM,
ADPM Special! Cele mai frumoase case prezidentiale din lume

Casa unui om reprezinta probabil cea mai adevarata reflectie a sinelui. Nici macar atunci cand vine vorba despre Prima Familie. lucrurile nu stau altfel. Astazi, ADPM va invita la o vizita virtuala prin cateva dintre cele mai impresionante case prezidentiale din lume. Continue reading . continuă pe ADPM

Spectaculos: Top 10 cele mai frumoase lovituri din tenis in 2012 (VIDEO)

ATP le-a facut cadou fanilor tenisului un clip care aduna cele mai frumoase lovituri si schimburi de mingi din 2012. Din Top 10 nu lipsesc regii tenisului, Andy Murray, cu o aparitie, Rafa Nadal si Roger Federer,.

FIFA a decis: Top trei cele mai frumoase goluri din 2012 (VIDEO)

FIFA a anuntat care sunt cele trei reusite nominalizate la finala pentru cel mai frumos gol al anului 2012. in top trei au intrat reusita lui Falcao, de la Atletico Madrid, un gol marcat de brazilianul Neymar, dar .

ADPM Cool! Cele mai fashion coperte de revista pentru care au pozat vedetele!

In ciuda faptului ca presa online este la mare cautare, revistele au locul lor bine stabilit pe piata. Pe langa faptul ca reprezinta un mod placut de a fi mereu la curent cu tot ce se intampla in lume, revistele sunt o forma de arta. Mai ales atunci cand vorbim de reviste glossy cu coperte glamour pe care oricine le observa atunci cand trece pe langa un chiosc de ziare. Continue reading .

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

Clinton transmite romanilor cele mai bune urari

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii SUA), Hillary Clinton, transmite romanilor, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale.

Exclusiv! Bianca Dragusanu: Mama lui Adi face cele mai bune muraturi!

In exclusivitate la D-Paparazzi, vedetele marturisesc daca au sau nu vreun stres legat de mamele iubitilor lor. Bianca Dragusanu pretinde ca se afla in cele mai bune relatii cu mama lui Adi Cristea si o lauda pe aceasta pentru ca face cele mai bune muraturi. Continue reading .

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic.

Cele mai ieftine penthouse-uri din Bucuresti

Apartamentele tip penthouse sau duplex, altadata bijuteriile oricarui proiect rezidential nou, sunt si ele atinse de criza. In ciuda scaderilor de pret aferente crizei, majoritatea proprietatilor de acest fel au inca valori extrem de piperate, dar pe.

Astronomii au descoperit cea mai mare gaura neagra din Univers

Astronomii au descoperit o noua gaura neagra, situata la circa 250 de milioane de ani lumina de Terra, despre care spun ca ar putea fi una din cele mai mari depistate pana in prezent. Aceasta se afla in Galaxi.

Kaspersky: Atacul asupra mai multor site-uri din Romania, unul de tip local la furnizorul de ...

Specialistii Kaspersky Lab afirma ca situatia aparuta, miercuri dimineata, in cazul mai multor site-uri din Romania, inclusiv google. ro, a fost generata mai degraba de un atac local de tip DNS Domain Name System - n. r. ), la nivel de furnizor de servicii de internet, prin care infractorii cibernetici au modificat datele serverelor de pe domeniile rezervate cu ale lor, pentru a redirectiona traficul utilizatorului, potrivit Mediafax. Cand am aflat despre acest atac de tip DNS poisoning .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )