Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adrian Nastase, pe blog: Este neplacut faptul ca, dupa mai bine de un an, Statele Unite nu au numit inca un ambasador la Bucuresti/ Va rog sa semnati petitia Antenei 3

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase, pe blog: Este neplacut faptul ca, dupa mai bine de un an, Statele Unite nu au numit inca un ambasador la Bucuresti/ Va rog sa semnati petitia Antenei 3

Fostul premier Adrian Nastase, inchis la Penitenciarul Rahova in urma condamnarii de 4 ani primita luni in dosarul Zambaccian, are sambata trei noi materiale publicate pe blogul personal. In una dintre acestea, el sustine ca SUA trebuie sa numeasca mai repede un ambasador la Bucuresti pentru a evita gafele de comunicare generate de faptul ca gestionarea curenta a relatiilor bilaterale, la nivel sub-strategic, este realizata de persoane de nivel 3 si 4, la Washington. continuă pe Hotnews

TIMELINE Ascensiunea si decaderea politica a lui Adrian Nastase

Condamnarea definitiva primita luni de Adrian Nastase, a doua in mai putin de doi ani, este una rasunatoare nu doar pentru ca vizeaza un fost premier, ci si pentru ca pune in centrul atentiei unul dintre cei mai importanti oameni politici de dupa '90 si inceputul anilor 2000. Pe rand, Nastase a fost Ministru de externe, in repetate randuri a condus Camera Deputatilor, a ajuns la varful unuia dintre cele mai mari partide politice, a ocupat fotoliul de prim ministru si apoi a ratat la muchie si functia de sef de stat. HotNews. ro va prezinta o cronologie interactiva cu marirea si decaderea politica a lui Adrian Nastase.

Adrian Nastase va depune plangere la CEDO, dupa condamnarea din dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase va depune o noua plangere la CEDO, de acesta data in dosarul Zambaccian. Avocatul fostului premier, Ioan Cazacu, este de parere ca sentinta data in acest dosar este stranie,.

Iliescu: Nu cred ca Adrian Nastase este condamnat politic

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, ca Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania, el spunand ca noua condamnare a acestuia este un cosmar, dar ca el nu crede in conexiunea cu politicul, potrivit surselor de presa.

Imparatul oualor: Contributii la portretul lui Adrian Nastase

Cand ajungi personalitate publica trebuie sa te astepti ca biografia sa-ti fie scormonita, pusa sub lupa, explorata, intoarsa pe toate partile. Adrian Nastase a fost ministru de externe, premier, presedinte al Camerei Deputatilor, sef de mare partid pretins socialist, candidat prezidential si multe altele. Profesor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, mentor al premierului plagiator Victor Ponta, prolific autor de studii juridice, Adrian Nastase a fost de doua ori condamnat pentru delicte de drept comun. Este un caz paradigmatic de hybris, delir al grandorii si narcisism suicidar. La care se adauga, intr-o combinatie toxica, o rapacitate inegalabila, o insatiabila pofta de inavutire.

Adrian Nastase ar putea fi exclus din Baroul Bucuresti: Decizia va fi luata luni de corpul avocatilor

Adrian Nastase ar putea fi exclus din Baroul Bucuresti! Decizia va fi luata pe 13 ianuarie de catre corpul avocatilor, dupa ce fostul premier a fost arestat a doua oara. Anuntul a fost facut de presedintele.

Adrian Nastase: adevaruri din celula

In primul mesaj transmis din inchisoare, Adrian Nastase a afirmat ca USL a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul judiciar la varf. Fostul premier face trimitere directa la ceea ce s-a intamplat, in ultimul an, in domeniul Justitiei, mai exact in privinta relatiilor de negociere politica dintre USL si Traian Basescu pe tema Justitiei.

Adrian Nastase: Stiam de condamnare! Initial era cu executare si pentru sotia mea

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj pe blogul sau , primul de cand a fost reincarcerat. El ataca razbunarea politica care a ajuns foarte departe, in opinia sa.

Iliescu spune altceva decat Ponta despre condamnarea lui Nastase: Nu este o conexiune directa intre factorii politici si justitie

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu afirma, intr-un interviu la RFI ca nu crede ca exista o conexiune directa intre politica si justitie in cazul condamnarii lui Adrian Nastase. Victor Ponta afirmase despre condamnarea fostului premier ca este politica si nedreapta, a spus despre Nastase ca este o victima a regimului Basescu si l-a comparat cu Iulia Timoshenko. Iliescu a repetat, intr-un interviu pentru ziare. com, ideea, afirmand sec ca nu crede Adrian Nastase a fost condamnat politic. Pe de alta parte, Ion Iliescu a spus ca Nastase a devenit pe nedrept si exagerat simbolul coruptiei in Romania si ca noua sa condamnare este un cosmar agasant.

Politic Show: PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020; Razboi pe taxe in USL: Ponta, da, Antonescu, ba; Gabriela Vranceanu Firea Pandele, varful de lance al destramarii USL; Ce negociaza PSD cu PC si UDMR

Ioan Oltean despre condamnarea lui Nastase: Credeam ca solutia va fi alta. Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, marti, intr-o conferinta. Comisia Calarasi isi incepe miercuri activitatea. Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din judetul Calarasi se va intruni miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )