Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata

B1 B1,
Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,. continuă pe B1

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,.

Banicioiu: USL trebuie sa fie solidara cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, vicepresedinte PSD, considera ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi, precizand totodata ca, in cel mai scurt timp, ar trebui gasita o solutie prin care pericolul cainilor maidanezi sa fie inlaturat de pe strazi.

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei. Oamenii scandeaza Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan, initiat de Oprescu.

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane au protestat in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Oamenii au scandat Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan initiat de Oprescu.

Manifestatie privind problema cainilor maidanezi

Cateva zeci de persoane s-au strans astazi in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi, solicitand solutii pentru rezolvarea problemei.

VIDEO Problema cainilor maidanezi: Cateva zeci de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Cateva zeci de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei.

Patriarhul Daniel, despre problema cainilor maidanezi: Un om valoreaza mai mult decat intreg universul material

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, transmite Agerpres.

Subiectele Zilei: Cum au rezolvat Europa si SUA problema cainilor maidanezi. Vestul a optat pentru eutanasiere, Estul mizeaza pe sterilizare si adaposturi; Camorra napolitana recruteaza asasini din randul minorilor romi din Romania; Cum poate fi revitali

Guvernul vrea sa topeasca banii de investitii in consum. Statul se pregateste sa vanda pe bursa pachete minoritare din actiunile Romgaz, CE. Romania, corigenta lumii. Politicienii corupti si drumurile proaste ne-au aruncat in coada clasamentului global al competitivitatii. Tara noastra.

Ce spune Adrian Nastase despre maidanezi.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului ICCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, deoarece dureaza de zeci de ani si multi au ajuns sa ceara solutii radicale, cum ar fi eutanasierea lor. Cred ca este o rusine faptul ca inca aceasta problema nu este inca rezolvata la nivelul intregii tari. S-a ajuns la momentul in care multi cer solutii mai radicale. Aceste lucruri trebuie discutate cu calm, dar este clar ca nu mai pot continua in .

Adrian Nastase: E o rusine ca problema cainilor vagabonzi nu a fost rezolvata inca la nivelul intregii tari

Fostul premier Adrian Nastase considera o rusine faptul ca problema cainilor vagabonzi nu a fost inca rezolvata la nivelul intregii tari, dar considera ca lucrurile trebuie discutate cu calm si nu printr-o formula de razbunare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )