Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adrian Nastase: Trebuie sa ne pregatim pentru perioada post-Basescu

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Trebuie sa ne pregatim pentru perioada post-Basescu

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA de la Antena 3, a comentat razboiul rece care pare sa fi reinceput intre premier si presedinte, dar si alte subiecte de larg interes. Acestea sunt cele mai. continuă pe Antena3

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

Adrian Nastase, despre Basescu: Epoca ta se incheie

Adrian Nastase a fost invitat, sambata seara, la Antena 3, unde a vorbit despre divergentele care au inceput sa reaparaintre premierul Victor Ponta si presedinte, dar si despre privatizarea CFR Marfa.

Adrian Nastase: Traian Basescu a dus CSAT in derizoriu, a vrut sa arate ca el este seful

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA de la Antena 3, comenteaza razboiul rece care pare sa fi reinceput intre premier si presedinte, dar si alte subiecte de larg interes.

Adrian Nastase: Nu-mi este foarte clar cum a revenit Omar Hayssam in tara

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA, a discutat despre revenirea lui Omar Hayssam in tara. Cand discutam despre Omar Hayssam, trebuie sa discutam despre dinastia Omar, despre rudele lui.

Adrian Nastase: Am impresia ca s-a dorit sa se ajunga la situatia in care CFR Marfa sa fie privatizata pe nasturi

Fostul premier Adrian Nastase nu considera ca vanzarea integrala a CFR Marfa este necesara, iar procesul de privatizare este blocat in acest moment pentru ca nu si-l asuma nimeni. Nastase a declarat la.

Condamnatul Adrian Nastase va afla daca va fi dat afara din avocatura

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a cerut Baroului Bucuresti sa analizeze situatia lui Adrian Nastase, care inca face parte din aceasta profesie. Potrivit legii, un avocat condamnat definitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )