Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adrian Nastase: Traian Basescu a dus CSAT in derizoriu, a vrut sa arate ca el este seful

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Traian Basescu a dus CSAT in derizoriu, a vrut sa arate ca el este seful

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA de la Antena 3, comenteaza razboiul rece care pare sa fi reinceput intre premier si presedinte, dar si alte subiecte de larg interes. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre Basescu: Epoca ta se incheie

Adrian Nastase a fost invitat, sambata seara, la Antena 3, unde a vorbit despre divergentele care au inceput sa reaparaintre premierul Victor Ponta si presedinte, dar si despre privatizarea CFR Marfa.

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Lipsesc Victor Ponta si Varujan Vosganian

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul este privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat.

Traian Basescu si membrii CSAT, in sedinta pe tema privatizarii CFR Marfa: Victor Ponta si Varujan Vosganian au absentat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit vineri, la Palatul Cotroceni, iar subiectul a fost privatizarea CFR Marfa. Decizia de convocarea a CSAT a stat la baza unor noi atacuri intre cele doua Palate. Atat.

Oana Stanciulescu: Nu noi, ci Traian Basescu a implicat CSAT in privatizarea CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa este raspunderea Guvernului si a Ministerului Transporturilor, arata hotararea CSAT pe aceasta tema. Decizia a fost desecretizata si facuta publica miercuri dupa-amiaza, de.

Presedintele Basescu convoaca CSAT, vineri, pe tema CFR Marfa. Ponta e in concediu

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii.

Adrian Nastase: Trebuie sa ne pregatim pentru perioada post-Basescu

Adrian Nastase, invitat la emisiunea QA de la Antena 3, a comentat razboiul rece care pare sa fi reinceput intre premier si presedinte, dar si alte subiecte de larg interes. Acestea sunt cele mai.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )