Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adrian Oros, despre Programul National Strategic: Fermierii vor fi stimulati sa intre in cooperative pentru a-si putea vinde produsele

B1 B1,
Adrian Oros, despre Programul National Strategic: Fermierii vor fi stimulati sa intre in cooperative pentru a-si putea vinde produsele

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros a anuntat, in timpul unei vizite la Mihalt, judetul Alba, faptul ca fermierii vor beneficia de un program prin care vor fi stimulati sa intre in. continuă pe B1

ADRIAN OROS, DESPRE DESPAGUBIRILE PENTRU SECETA: Fermierii se pot inscrie la APIA cu cererile de plata in zece zile de la publicarea ordonantei

Ordonanta de urgenta privind despagubirile acordate fermierilor afectati de seceta a plecat la Ministerul Finantelor, iar fermierii se pot inscrie la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) cu cererile de plata in zece zile de la publicarea Ordonantei.

Adrian Oros: Peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi dedicati strategiei de gestionare a apei (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, intr-o interventie pe B1 TV, ca autoritatile au alocat 850 de milioane de lei pentru plata despagubirilor in cazul fermierilor afectati de seceta din.

Temerile fermierilor legat de noul Plan National Strategic din agricultura: Tot cei mari isi impart tortul?!

Suprafata cultivata cu legume scade pe an ce trece, chiar daca micii fermieri se straduiesc sa tina pasul cu schimbarile climatice si investesc in solarii. Noul Plan National Strategic PNS) care va trasa liniile finantarii afacerilor din agricultura pentru urmatorii sapte ani este ultimul nostru tren, spun acestia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )