Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Oros: Peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi dedicati strategiei de gestionare a apei (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Oros: Peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi dedicati strategiei de gestionare a apei (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, intr-o interventie pe B1 TV, ca autoritatile au alocat 850 de milioane de lei pentru plata despagubirilor in cazul fermierilor afectati de seceta din.

Ion Tiriac, decizie majora in 2020. Ce se intampla cu investitiile de sute de milioane de euro din Bucuresti

Ion Tiriac a luat o decizie majora. Afaceristul organizeaza un concurs de concepte arhitecturale pentru complexul imobiliar pregatit in locul fabricii IFMA. Ion Tiriac, nou inceput. Afaceristul pregateste terenul pentru investitiile de sute de milioane de euro din Bucuresti Ion Tiriac a solicitat Primariei Sectorului 6 si a obtinut luna trecuta un certificat de urbanism .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )