Libnet.ro
UNICEF

08:15

ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Comunicarea cu investitorii este foarte importanta pentru o evaluare cat mai corecta a companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Comunicarea cu investitorii este foarte importanta pentru o evaluare cat mai corecta a companiilor

Bursa va lansa un site cu rapoarte de analiza pentru 15 companii listate la BVB, a spus Adrian Tanase * Antibiotice, Banca Transilvania, Nuclearelectrica, Purcari Wineries si TeraPlast au o comunicare excelenta cu investitorii, conform indicatorului VEKTOR Comunicarea cu investitorii este un aspect foarte important pentru orice companie care isi doreste o evaluare cat mai apropiata cea corecta, a spus ieri Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in cadrul videoconferintei in care Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) a prezentat rezultatele VEKTOR pentru anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Listarea nu inseamna privatizare

Listarea la bursa a companiilor detinute de stat nu inseamna privatizarea acestora, deoarece operatiunea implica vanzarea unui pachet minoritar catre investitori, astfel incat Statul Roman isi pastreaza controlul asupra societatilor, a spus astazi Radu Hanga, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

LA DATA DE 21 IANUARIE Fondul de Pensii Administrat Privat Vital avea 5,17% din Bursa de Valori Bucuresti

Fondul de Pensii Administrat Privat Vital a depasit pragul de 5% detinere la Bursei de Valori Bucuresti BVB) avand, la data de 21 ianuarie, 5,17% din capitalul operatorului pietei noastre de capital, se arata intr-o notificare a Bursei postata ieri pe propriul site.

Listarea MAM Bricolaj la Bursa de Valori Bucuresti a debutat cu un record

MAM Bricolaj, companie romaneasca din industria de bricolaj, a debutat pe piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti pe 21 ianuarie, unde actiunile sunt tranzactionate sub simbolul bursier MAM. Compania a stabilit inca din prima zi un record. Actiunile retailerului au atins cea mai mare valoare a tranzactiilor in prima zi de listare la BVB dintre toate companiile antreprenoriale care au intrat pe piata AeRO din 2015 pana in prezent, conform unui comunicat remis redactiei.

Fondul Proprietatea sarbatoreste zece ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti

Fondul Proprietatea Fondul) sarbatoreste zece ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat de presa remis de Franklin Templeton Bucharest Branch.

DAN BARNA: Eliminarea legii care blocheaza listarea companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei

Bugetul este sub o presiune foarte mare, iar piata de capital poate sa fie un partener de care avem nevoie Eliminarea legii care suspenda timp ce de doi ani listarea la bursa a unor pachete de actiuni ale companiilor de stat este prioritatea zero a coalitiei de guvernare, a spus ieri vicepremierul Dan Barna, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

CLAUDIU NASUI: Trebuie sa folosim bursa pentru a eficientiza companiile de stat

Tara noastra trebuie sa foloseasca mecanismele bursiere pentru a transparentiza si eficientiza companiile de stat, inclusiv cele care exploateaza monopoluri si sunt profitabile, a spus ieri ministrul economiei Claudiu Nasui, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )