Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Ursu: Traian Basescu vrea, cu ajutorul strazii, sa preia puterea executiva

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Traian Basescu vrea, cu ajutorul strazii, sa preia puterea executiva

Realizatorul Antena 3, Adrian Ursu, a comentat miercuri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei o serie de afirmatii ale lui Traian Basescu, care a spus ca ar putea chema lumea in strada. Miscarea. continuă pe Antena3

Robert Cazanciuc: Nu mi-a propus nimeni sa preiau coordonarea PSD Prahova/ Ce i-a reprosat Traian Basescu ministrului justitiei

Ministrul Justitiei neaga, intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ca i s-ar fi propus sa preia coordonarea filialei Prahova, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta, marti, la B1TV, ca l-a trimis acolo sa puna capac anchetelor sperand ca procurorii vor fi mai timizi daca insusi ministrul justitiei este acolo. Nu mi-a propus nimeni sa preiau conducerea/coordonarea PSD Prahova sau alta filiala/structura de partid, deci nu aveam ce sa accept, a declarat ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, pentru HotNews. ro.

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Radu Tudor, la Sinteza Zilei: Eu cred ca Traian Basescu il pedepseste pe Mugur Isarescu

Radu Tudor a comentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, atacurile lui Traian Basescu la adresa BNR si la adresa lui Mugur Isarescu. Cred ca Traian Basescu sufera destul de grav de o afectiune care nu.

Dan Voiculescu: Ar fi cazul sa inceapa ancheta legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia

Dan Voiculescu scrie miercuri pe blogul personal ca presedintele Traian Basescu se pozitioneaza impotriva interesului national cand spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, apreciind apoi ca, daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia. Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei, afirma Voiculescu, referindu-se la articolul din Constitutie privind punerea sub acuzare a sefului statului.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti. / In loc sa se spuna ca se respecta legea, televiziunile spun ca Basescu baga in inchisoare oamen

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate. Presedintele a subliniat si ca romanii trebuie sa fie mai exigenti cu politicienii corupti, el exprimandu-si ingrijorarea ca Un mare numar de politicieni cu probleme penale au fost realesi. Basescu a vorbit si despre Republica Moldova, spunand ca Ce m-a durut pe mine a fost faptul ca doi premieri discuta reducerea numarului de burse. Eu le-as mari. Acum aflu ca se cam pune o frana la eliberarea actelor de cetatenie. O sa ma ocup sa vedem ce se intampla acolo. ) Noi dam o alternativa Republicii Moldova sa nu fie impinsa in Uniunea eurasiatica.

Punctul de intalnire: Batranul ridicat de paza lui Traian Basescu este un DETINUT POLITIC

Un incident a intrerupt discursul presedintelui Traian Basescu de la Cluj, pentru membrii partidului Miscarea Populara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 12:30, in timp ce presedintele Basescu.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )