Libnet.ro
UNICEF

09:31

Adriana, victima pedofilului olandez, era sfatuita de mama sa nu stea de vorba cu straini: Nu, mama, nu ma duc

Adevărul Adevărul,
Adriana, victima pedofilului olandez, era sfatuita de mama sa nu stea de vorba cu straini: Nu, mama, nu ma duc

Mama Adrianei Fieraru, fetita omorata si ascunsa pe un camp de catre un pedofil olandez, isi sfatuia mereu fiica sa nu intre in vorba cu strainii si sa nu se urce in niciun caz in masinile lor. continuă pe Adevărul

FOTO Cat de mult semana fata pedofilului olandez cu Adriana Fieraru, eleva din Dambovita pe care a ucis-o. Mica mea printesa

Asemanarea dintre fata criminalului olandez si fata de 11 ani pe care a omorat-o, din Gura Sutii, este izbitoare. Strainul o numeste pe fata sa pe retelele sociale Mica mea printesa. Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, s-a sinucis, luni, in Olanda, dupa ce a aflat ca Politia este pe urmele sale.

Cazul pedofilului olandez din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani

Cazul pedofilului suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, judetul Dambovita, readuce in atentie un alt caz de pedofilie, care are ca autor tot un cetatean al Olandei. Este vorba despre un barbat de 77 de ani judecat in Alba dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani.

Seful Politiei Romane: Cetateanul olandez era cunoscut cu infractiuni la viata sexuala si violenta

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat ca, atunci cand autoritatile romane l-au contactat pe cetateanul olandez suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita, acesta era deja in Amsterdam si a recunoscut ca a fost in Dambovita ca turist. Autoritatile din Olanda au informat politistii din Romania ca barbatul e cunoscut cu infractiuni sexuale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )