Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adriean Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra suprema de incompetenta a Guvernului. Au facut-o in cel mai prost moment

B1 B1,
Adriean Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra suprema de incompetenta a Guvernului. Au facut-o in cel mai prost moment

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca privatizarea combinatului Oltchim este realizata intr-un moment inoportun, acest lucru. continuă pe B1

Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra suprema de incompetenta a Guvernului. ...

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat joi ca privatizarea combinatului Oltchim este realizata intr-un moment inoportun, acest lucru evidentiind mostra suprema de incompetenta a Guvernului, potrivit b1. ro. Asta este mostra suprema de incompenta a Guvernului in privatizarea unei entitati economice cum este Oltchimul. Au facut-o in cel mai prost moment, privatizare a inceput ii timpul mandatului meu. Paradoxal, Oltchimul are piata, ceea ce e este foarte importat, si stim ca .

Adriean Videanu: Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine

Presedintele Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei Bucuresti, a transmis HotNews. ro o serie de precizari in urma articolului publicat ieri, potrivit caruia conducerea PDL schimba oamenii lui Udrea de la organizatiile de sector. Ceea ce s-a discutat in Biroul Permanent National a fost transmis eronat . ) Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia municipiului Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine. Din pacate unii presedinti de sector si-au facut treaba, altii nu si-au facut-o si acesta este subiectul analizei in cadrul organizatiei municipiului Bucuresti, a declarat Videanu.

Adriean Videanu: Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a ...

Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti, a transmis HotNews. ro o serie de precizari in urma articolului publicat ieri, potrivit caruia conducerea PDL schimba oamenii lui Udrea de la organizatiile de sector. Ceea ce s-a discutat in Biroul Permanent National a fost transmis eronat. Discutia nu a vitzat persoane, ci organizarea partidului la nivelul sectoarelor municipiului Bucuresti, care din pacate nu este in concordanta cu prevederile statutare. Statutul .

Stefan Vuza s-a retras de la privatizarea Oltchim

UPDATE5: Firmele controlate de omul de afaceri Stefan Vuza, respectiv AISA Invest si Chimcomplex, s-au retras de la privatizarea Oltchim, astazi, la ora 11. *UPDATE4: Guvernul dezbate in sedinta de astazi problema Oltchim *UPDATE3: Actiunile Oltchim cresc pe bursa *UPDATE2: PONTA: PCC, actionarul minoritar al Oltchim are, de cativa ani, un joc obstructionist Premierul afirma ca actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul * Oltchim este in moarte clinica si fara ajutorul PCC Zaremba, intr-un interviu acordat ziarului BURSA pe 5 septembrie 2012: Nu vreau sa fiu castigator si apoi sa fiu acuzat ca am avut vreun avantaj din faptul ca sunt aici de cinci-sase ani Privatizarea Oltchim este o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent, iar actionarul minoritar PCC are, de cativa ani, un joc destul de obstructionist, a declarat aseara, premierul Victor Ponta, la un post de televiziune. Ponta a afirmat ca nu va fi incheiat niciun contract daca investitorul nu va accepta si garanta conditiile care tin de pastrarea obiectului de activitate, de investitii si de pastrarea locurilor de munca. Potrivit sursei citate, daca va exista un castigator clar vineri, mai repede de 2-3 luni nu se poate incheia contractul. Premierul a mai declarat: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul. Daca luni, cand este termenul, se suspenda procedura de privatizare, mai ales ca pe 27 va fi prezent boardul FMI, Oltchim va muri. --- *UPDTAE 1: Cimarron Energy, firma prin care Rosneft si Gazprom doresc sa participe la privatizarea Oltchim Cimarron Energy este compania prin care Rosneft si Gazprom doreau sa participe la privatizarea Oltchim, potrivit surselor de presa. Aceasta firma reprezinta interesele Rosneft si Gazprom in Europa de Vest si a cerut o amanare a privatizarii Oltchim pentru a putea depune oferta. ----- Premierul Victor Ponta a comentat, ieri, privatizarea Oltchim, apreciind ca situatia combinatului nu este una fericita, deoarece o oferta este exotica cel mai probabil s-a referit la Dan Diaconescu), iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici in comparatie cu Oltchim.

Privatizarea Oltchim se amana cu trei zile

UPDATE 12: Zaremba isi mentine interesul pentru Oltchim *UPDATE 11: OPSPI a decis amanarea pana pe 20 septembrie a privatizarii. Pana atunci mai pot fi depuse oferte. *UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

UPDATE 4: Interagro, implicat in privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Victor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

Amana OPSPI privatizarea Oltchim?

UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

VIDEO PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Dan Diaconescu a fost ADMIS: Domnul Vulpescu a inventat ...

14:30 - Dan Diaconescu a povestit ce s-a intamplat la depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim: Domnul Vulpescu a inventat tot felul de tertipuri impreuna cu secretarele sale - Nu merge imprimanta, mai luati o cafea. In spatele acestei amabilitati, se afla jaful pus la cale de domnul Vulpescu. 13:10 - Remus Vulpescu: Ordinea in care am enumerat companiile ofertante este ordinea cronologica in care au fost depuse. Vulpescu a adaugat ca primele trei companii a inaintat ofertele .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Dan Diaconescu a fost ADMIS: Domnul Vulpescu a inventat tot ...

14:30 - Dan Diaconescu a povestit ce s-a intamplat la depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim: Domnul Vulpescu a inventat tot felul de tertipuri impreuna cu secretarele sale - Nu merge imprimanta, mai luati o cafea. In spatele acestei amabilitati, se afla jaful pus la cale de domnul Vulpescu. 13:10 - Remus Vulpescu: Ordinea in care am enumerat companiile ofertante este ordinea cronologica in care au fost depuse. Vulpescu a adaugat ca primele trei companii a inaintat ofertele .

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )