Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adriean Videanu: Vrem alianta cu PNL, dar fara PC

Hotnews Hotnews,
Adriean Videanu: Vrem alianta cu PNL, dar fara PC

Adriean Videanu coordonatorul campaniei ARD a declarat miercuri seara la B1TV ca ARD isi doreste o alianta post electorala cu PNL pentru reintregirea dreptei, respingand o noua alianta cu PSD despre care a spus ca a fost contraproductiva in 2009. Videanu a mai spus ca nu ar accepta ca PC, partidul fondat de Dan Voiculescu sa faca parte din aceasta posibila alianta ARD-PNL, spund ca PC nu este un partid de dreapta ci un partid care a cautat tot timpul doar aliati de moment care sa-l ajute sa intre in Parlament. continuă pe Hotnews

Adriean Videanu a prezentat un proiect de buget pe 2013-2016.

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a prezentat, luni, un proiect de buget pe 2013-2016, aratand ca acesta fundamenteaza programul de guvernare al ARD si ca pana in prezent nu l-a putut pune la dispozitia presedintelui Traian Basescu, potrivit Mediafax. Videanu a spus la o conferinta de presa ca de sase luni populatia Romaniei este mintita continuu de guvernul Ponta, vanzandu-i-se iluzii desarte. El a spus ca spre deosebire de USL, ARD are un proiect de buget si ca investitiile sunt .

Adriean Videanu: Dreapta fara PNL este o dreapta ciuntita. ...

Liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat miercuri seara ca Dreapta din Romania fara PNL este o dreapta ciuntita, precizand ca PDL sustine o guvernare alaturi de liberali, potrivit b1. ro. Noi credem ca Dreapta fara PNL este o dreapta ciuntita. Trebuie sa recunoastem acest lucru. De aceea intotdeauan si Blaga si eu am sustinut ca o guvernare naturala de Dreapta este intre ARD si PNL. Legat de conducerea PNL, este problema lor interna. La cum am vazut eu ca se misca PNL, s-a topit in .

Adriean Videanu: Dreapta fara PNL este o dreapta ciuntita. De aceea sustinem o guvernare ARD-PNL, pe care multi liberali si-ar dori-o

Liderul PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat miercuri seara ca Dreapta din Romania fara PNL este o dreapta ciuntita, precizand ca PDL sustine o guvernare alaturi de liberali. Noi credem ca Dreapta.

Antonescu ii da replica lui Blaga: Nicio sansa pentru o alianta PNL-PDL

Crin Antonescu, liderul PNL, a tinut sa ii raspunda lui Vasile Blaga, dupa ce acesta avansase varianta unei aliante PDL-PNL, dupa alegeri. Antonescu i-a transmis ca nu exista nicio sansa pentru o astfel de alianta, dar ii multumeste pentru bunele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )