Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

Adevărul Adevărul,
Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

In Republica Moldova se prezinta semnarea Acordului de Asociere ca pe o mare victorie. Va reusi insa acesta sa aduca bunastarea mult asteptata de catre cetatenii Republicii Moldova sau va atarna el greu asupra mediului de afaceri autohton? Va ramane acest acord doar o coala de hartie semnata sau va fi urmat de reforme profunde in societatea romaneasca de la Est de Prut?. continuă pe Adevărul

De ce nu merge la Bruxelles, la semnarea Acordului de Asociere, presedintele Republicii Moldova

Delegatia care se va deplasa la Bruxelles pentru a semna vineri, 27 iunie, Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeana este destul de mica. Din ea nu face parte insa seful statului Nicolae Timofti, chiar daca prim-ministrul declara anterior ca la semnare va merge presedintele tarii.

Valeriu Lazar: Furnizarea gazelor catre Republica Moldova nu va fi afectata. Negociem zilnic

Dupa sistarea livrarii gazelor rusesti in Ucraina, ministrul Economiei Valeriu Lazar spune ca Gazprom ne asigura ca furnizarea catre Republica Moldova si prin tara noastra catre zona balcanica nu va fi afectata.

Romania a donat masini de interventie catre Republica Moldova

Romania a donat catre Republica Moldova doua autovehicule de teren si doua ambarcatiuni de interventie, in valoare de aproximativ 125. 000 de euro. Acestea vor fi folosite de Politia de Frontiera din Republica Moldova pentru a asigura securitatea la frontiera comuna.

La Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala a fost inaugurata prima expozitie de arta africana din Republica Moldova

Peste 150 de obiecte ce reprezinta cultura tribala pot fi admirate in premiera in Republica Moldova. Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala gazduieste colectia de arta populara africana, realizata si expusa cu ajutorul colectionarului belgian, Marc Van Wesemael.

Natalia Gherman: Acordul de Asociere R. Moldova-UE va duce la imbunatatirea relatiilor cu Transnistria/ In cazul sistarii gazelor rusesti, ne putem aproviziona 6 luni din rezervele Ucrainei

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Acordul de Asociere Republica Moldova-UE, care va fi semnat la 27 iunie, va duce la imbunatatirea relatiilor cu Transnistria, exprimandu-si speranta, totodata, ca partidele proeuropene vor castiga alegerile din toamna.

UE a acordat un grant aditional de 6 milioane de euro pentru sistemul de sanatate din Republica Moldova

Uniunea Europeana a debursat ultima transa din suportul bugetar pentru sanatate, in valoare de 6 milioane de euro grant aditional care vine ca urmare a realizarii de catre Ministerul Sanatatii a conditiilor stipulate in acordul de finantare pentru implementarea Programului de suport bugetar Sustinerea politicilor in sectorul sanatatii, in perioada anilor 2008-2012, transmite IPN.

Compania unui fost ministru din Republica Moldova cere insolventa benzinariilor Socar din Romania

Unicom Holding, grup de firme detinut de Constantin Iavorski, om de afaceri si fost ministru al resurselor al Republicii Moldova in anii 1990-1992 si vechi furnizor de combustibil al Romaniei, cere in instanta intrarea in insolventa a Socar Petroleum, sucursala din Romania a grupului azer Socar.

A fost depistata in timp ce intra in Republica Moldova, ascunsa printre colete

Pasagera clandestina le-a spus oamenilor legii ca a incercat sa revina astfel in Moldova dupa ce-a stat mai multi ani in strainatate, fara forme legale.

inca un partid comunist in Republica Moldova

Ministerul Justitiei a inregistrat astazi Partidul Comunist Reformator din Moldova. Noua formatiune politica are denumirea prescurtata de PCR, numara peste 4. 500 de membri si este condusa de Ruslan Popa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )