Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adversara Astrei a creat unul dintre cei mai scumpi jucatori ai lumii

Online Sport Online Sport,
Adversara Astrei a creat unul dintre cei mai scumpi jucatori ai lumii

Cu o academie impresionanta creata in 2003, Genk s-a dovedit in ultimul deceniu o adevarata uzina de produs fotbalisti de top. Unul dintre acestia a ajuns in topul 10 al celor mai scumpi jucatori din istoria fotbalului si este jucatorul in jurul caruia Pep Guardiola creioneaza primul 11 la Manchester City. continuă pe Online Sport

Este antrenorul anului. Marius Sumudica, LAUDAT de adversari. Ce STELIST este de partea tehnicianului Astrei

Marius Sumudica este unul dintre cei mai energici antrenori din Liga 1. Pe Sumudica ori il placi, ori nu il placi, le el nu se merge cu jumatati de masura. Multi il contesta din cauza.

FOTO Cei mai spectaculosi brazi din lume. De la traditionalul brad din padure la minunatii din sticla, lego, otel si miliarde de beculete colorate

Bradul, unul dintre simbolurile Craciunului, este impodobit in fiecare an in toate colturile lumii. Daca majoritatea prefera sa impodobeasca un brad adus din padure, altii opteaza pentru unul artificial sau realizat din te miri ce materiale, de la sticla si otel pana la peste 500. 000 de bucati de lego.

Michael Pennington, unul din cei mai buni interpreti ai lui Hamlet, la Bucuresti, la incheiera oficiala a anului Shakespeare-400

Actorul britanic Michael Pennington va sustine la Teatrul Nottara un recital extraordinar intitulat Nobile William, un one-man show de exceptie, pentru care a primit numeroase cronici pozitive in presa de specialitate din Marea Britanie si din lume.

Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente foarte dificile. Mama lui Louis Tomlinson, unul dintre membrii formatiei, s-a stins din.

Cei mai numerosi votanti la parlamentare - persoanele de peste 45 de ani, din mediul urban

Peste 4,9 milioane de alegatori au votat ieri, pana la ora 16. 00 n. r. ora inchiderii editiei), prezenta la nivel national fiind de 27,07%, conform Biroului Electoral Central BEC), care a mentionat ca procentul cel mai mare a fost inregistrat in judetul Olt, 32,72%, in timp ce in Maramures s-a consemnat cea mai mica prezenta din tara, de 21,46%. in Bucuresti, prezenta a fost de 24,7% la ora mentionata, iar cei mai numerosi votanti au fost cei din categoriile de peste 45 de ani, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos a votat la Zalau: Cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la sectia 32 din municipiul Zalau, si a precizat ca cetatenii crae vor vota duminica vor fi cei mai indreptatiti sa conteste,.

Germania, Olanda si Franta, tarile de unde s-au intors cei mai multi romani in tara

Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie si Danemarca sunt tarile de unde au venit cei mai multi romani in tara, in preajma alegerilor parlamentare de pe 11 decembrie, potrivit datele agentiei de turism on-line, Paravion.

Peste 6.000 de someri si-au gasit un loc de munca in 2016. Cei mai multi sunt barbati si provin din mediul rural

De la inceputul anului si pana pe 30 noiembrie, au fost incadrate, la nivel national, aproximativ 250. 000 de persoane. Cei mai multi calaraseni care si-au gasit un loc de munca de la inceputul anului si pana in prezent provin din mediul rural, iar barbatii au depasit numarul femeilor care au fost angajate.

PREMIERA LA ALEGERI: Cei mai multi dintre cei care au votat dimineata provin din mediul URBAN (FOTO)

Pentru prima data pana acum, romanii care locuiesc in mediul urban au mers in numar mai mare la vot decat cei din mediul rural, si anume peste 53% din total. Conform statisticilor,.

FOTO. Alegeri parlamentare. Peste 98.600 de romani au votat, pana la ora 20.00, in diaspora. Cei mai multi alegatori s-au prezentat la urnele din Republica Moldova

Pana la ora 16. 00, in diaspora au votat aproximativ 65. 000 de romani. Dintre acestia, 21. 000 au votat in Republica Moldova, peste 10. 000 in Italia si pste 7. 000 in Spania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )