Libnet.ro
UNICEF

11:30

Aeroportul din Targu Mures: Zboruri afectate de o defectiune la sistemul de iluminare si ghidare

România Liberă România Liberă,
Aeroportul din Targu Mures: Zboruri afectate de o defectiune la sistemul de iluminare si ghidare

Sistemul de iluminare si ghidare a aeronavelor, pe timp de ceata, de pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, s-a defectat, luni, si a cauzat devierea spre Cluj-Napoca a unui avion care trebuia sa aterizeze, cat si anularea unui zbor spre Madrid. continuă pe România Liberă

Sistemul de iluminare si ghidare de la Aeroportul din Targu Mures s-a defectat

O aeronava care trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Transilvania Targu Mures a fost deviata spre Cluj-Napoca iar o alta care urma sa plece spre Madrid a fost anulata din cauza unei defectiuni survenite la sistemul de iluminare si ghidare a aeronavelor pe timp de ceata, a declarat luni seara, pentru Agerpres, vicepresedintele executiv al Aeroportului Transilvania Targu-Mures, Luminita Gherendi.

Liga I: Petrolul Ploiesti - Dinamo Bucuresti 1-2 / FC Voluntari - ASA Targu Mures 0-2

Dinamo Bucuresti a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), formatia Petrolul Ploiesti, in ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I. Tot luni, FC Voluntari a pierdut pe teren propriu in fata echipei ASA Targu Mures, scor 0-2.

Voluntari Targu-Mures 0-2: mama ranitilor i-a scos si pe mureseni din criza. Pentru ce lupta cele doua echipe

Penultimul meci din etapa cu numarul 21 s-a incheiat cu un rezultat asteptat in fata unor tribune goale in Stefan cel Mare.

Un pericol: eroizarea suspectului de terorism din Targu Secuiesc

Pentru a treia oara de la arestarea lui Beke Istvan Attila, suspectat de teorism, cateva sute de persoane au iesit in strada in semn de solidaritate ca tanarul extremist maghiar. Prima data au fost cateva sute, a doua oara in jur de o mie, iar sambata numarul lor a crescut la peste o mie. In mod evident, cetatenii maghiari nu cred ca un tanar, desigur, cu idei extremiste in cap si lider al unei organizatii separatiste, dar cunoscut drept baiat de treaba, din familie instarita si cu ceva afaceri prin oras, ar fi putut pune in pericol viata altor oameni. Am explicat deja cum s-a nascut si a evoluat criza de incredere a cetatenilor maghiari in institutiile statului roman si cine sunt marii vinovati pentru ruptura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )