Libnet.ro
UNICEF

15:15

Aeroportul international Baia Mare va fi modernizat din fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Aeroportul international Baia Mare va fi modernizat din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a anuntat, vineri seara, ca Aeroportul international Baia Mare va beneficia de fondurile europene necesare extinderii pistei. continuă pe România Liberă

Cupa Romaniei: Baia Mare a dat totul cu Steaua in fata unui stadion arhiplin, dar a pierdut la lovituri de departajare

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a trecut de FC Baia mare, echipa din esalonul secund. Dupa 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. Steaua s+a impus cu 4-1 la lovituri de departajare.

Idei de afaceri in agricultura. Patru proiecte mici care pot fi facute cu fonduri europene

Cei care vor sa inceapa o afacere in agricultura cu fonduri europene se pot gandi, de exemplu, la o ferma free range cu pui de carne.

Fratele sefului anticoruptiei din Vrancea si iubita deputatului PSD Victor Roman au dat de greu intr-un proiect cu fonduri europene la Soveja

Pe 31 decembrie 2015, la Soveja ar trebui sa fie finalizat un proiect cu fonduri europene privind modernizarea statiunii turistice.

Steaua castiga un meci de cosmar in Baia Mare

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, gratie unei victorii obtinute la penaltyuri, joi seara, pe terenul celor de la Baia Mare. Un gazon oribil a dus la un meci greu. Steaua s-a lovit de o echipa a gazdelor care a tras pana la final, de parca juca ultimul meci din palmares. Cele 90 de minute s-au incheiat 1-1, s-au jucat cele doua reprize de prelungiri in careBaia Mare a avut o bara. Steaua si-a aratat clasa la penaltyuri, acolo unde nu aratat nimic si a castigat cu 4-1, in timp ce gazdele au marcat doar o data din trei executii.

Operatia laparoscopica la copii - premiera la Spitalul Judetean din Baia Mare

Un baietel internat cu pancreatita acuta se va putea recupera integral dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale laparoscopice, realizata in premiera la Siptalul Judetean din Baia Mare. Opratia a fost realizata de medicul Viorel Demian.

Zi cu ghinion pentru HCM Baia Mare: 20-22 cu Rostov, in Liga Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa de formatia rusa Rostov cu scorul de 22-20, chiar in Sala Sporturilor Lascar Pana, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

HCM Baia Mare pierde acasa cu Rostov-Don

Vicecampioanele de la HCM Baia Mare au suferit, vineri seara, a doua infrangere in Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Cupa Romaniei: Steaua a invins FCM Baia Mare la loviturile de departajare/ Echipele calificate in sferturile de finala

Formatia Steaua, detinatoarea trofeului, a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 5-2 in urma loviturilor de departajare, echipa de esalon secund FCM Baia Mare, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. In sferturile de finala ale Cupei Romaniei s-au mai calificat echipele Astra Giurgiu, CSMS Iasi, ACS Poli Timisoara, ASA Targu Mures, CFR Cluj, Dinamo si FC Viitorul.

Yuanul a inregistrat cea mai mare apreciere din ultimii 10 ani

Yuanul s-a apreciat astazi cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, informeaza Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )