Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aeroportul international JFK din New York a fost redeschis partial, dupa furtuna de zapada

B1 B1,
Aeroportul international JFK din New York a fost redeschis partial, dupa furtuna de zapada

Aeroportul international JFK din New York s-a redeschis vineri la amiaza, dupa ce a fost inchis timp de trei ore din cauza furtunii care a afectat nord-estul Statelor Unite in cursul noptii. O pista este. continuă pe B1

Zboruri suspendate pe aeroportul JFK din New York

Aeroportul international JFK din New York si-a suspendat zborurile, vineri dimineata, din cauza furtunii de zapada care afecteaza nord-estul Statelor Unite, relateaza AFP.

FOTO. UPDATE. Alerta de viscol in SUA. Aeroportul JFK, redeschis partial.

UPDATE: Aeroportul international JFK din New York s-a redeschis vineri la amiaza, dupa ce a fost inchis timp de trei ore din cauza furtunii care a afectat nord-estul Statelor Unite in cursul noptii, relateaza Mediafax. O pista este deschisa acum. Zborurile se reiau, a anuntat Autoritatea Portuara a New York si New Jersey, care administreaza cele trei aeroporturi newyorkeze JFK, LaGuardia si Newark. Vineri dimineata, aproximativ 800 de zboruri au fost suspendate, iar aproximativ 200 .

SUA sub viscol. La New York sunt asteptate minus 12 grade.

Aproximativ 1. 600 de zboruri au fost deja anulate din cauza zapezii. Nord-estul SUA s-a pregatit joi de un viscol insotit de rafale de vant puternice si de scaderea temperaturii la nivel glacial, pana la cel putin -12 grade la New York, chiar -23 de grade. O alerta de viscol a fost decretata in statele New York, New Jersey, Pennsylvania si o parte din regiunea Noua Anglie nord-estul SUA), conform Agerpres. In statul New York alerta a fost instituita joi seara pana vineri la ora 13:00.

Michael Bloomberg ii cedeaza primaria orasului New York democratului Bill de Blasio

Michael Bloomberg a pus punct final, marti, celor 12 ani petrecuti la primaria New York-ului. El i-a lasat un oras profund transformat succesorului sau, Bill de Blasio, un democrat de stanga cu prioritati .

SUA: New York-ul are un nou primar. Bill de Blasio, succesorul lui Michael Bloomberg.

Michael Bloomberg si-a incheiat marti mandatul de primar al New York-ului, lasandu-i un oras profund transformat succesorului sau, Bill de Blasio, un democrat de stanga cu prioritati foarte diferite de predecesorul sau. Bill a depus juramantul la cateva minute dupa trecerea in noul an, conform traditiei. Bloomberg, in varsta de 71 de ani, primar miliardar si filantrop cu mana de fier, nu a pierdut nicio secunda pana la incheierea mandantului. El a semnat, luni, 22 de proiecte de lege, dintre .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )