Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aerul din Piata Victoriei, verificat dupa o sesizare la 112. Rezultatele masuratorilor efectuate

Antena3 Antena3,
Aerul din Piata Victoriei, verificat dupa o sesizare la 112. Rezultatele masuratorilor efectuate

Un cetatean a solicitat, marti, prin apel la 112, o verificare a aerului in Piata Victoriei, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, care precizeaza ca, potrivit masuratorilor efectuate de catre echipajele. continuă pe Antena3

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

CSM, mesaj IMPORTANT dupa demararea anchetelor legate de violentele de la protestul din Piata Victoriei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) face apel la magistratii implicati in dosarul violentelor din Piata Victoriei sa fie echidistanti. De asemenea, CSM ii asigura pe protestatari de preocuparea constant.

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )