Libnet.ro
UNICEF

08:17

Ce afaceri au avut marii jucatori din piata de medicamente inovatoare din Romania in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce afaceri au avut marii jucatori din piata de medicamente inovatoare din Romania in 2017

Agentia Europeana pentru Medicamente autorizeaza si monitorizeaza medicamentele comercializate in UE. O companie care doreste sa introduca pe piata un medicament trebuie sa solicite autorizatia Comisiei Europene o singura data. Autorizatia ii va. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci societati controlau, in martie, 59,51% din piata asigurarilor de la noi

Raport ASF: Allianz-Tiriac a ajuns lider cu o cota de piata de 13,77%, in urcare fata de nivelul de 12,66%, inregistrat la finalul anului trecut Cinci societati de asigurare controlau, la finalul lunii martie, 59,51% din piata asigurarilor de la noi din tara, iar Allianz-Tiriac a devenit liderul pietei, detronand City Insurance, potrivit raportului de piata publicat ieri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), relateaza News. ro.

O mare companie din industria tutunului va renunta la productia de tigari clasice

Philip Morris International vrea ca, in timp, sa renunte la productia tigarilor clasice si le recomanda fumatorilor sa foloseasca in locul acestora optiuni mai putin riscante, a anuntat compania. Piata infloritoare pentru tigarile electronice este deja un camp de lupta pentru marii jucatori din piata, cum ar fi Philip Morris, British American Tobacco, Imperial Tobacco si Japan Tobacco.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este, de data asta, o canalie oficiala. Criticile nu mai vin din Piata Victoriei, ci din capitala Statelor Unite(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca publicatia americana The Washington Post a facut o critica dura a guvernarilor din Polonia, Ungaria si Romania su.

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )