Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce afaceri demareaza copiii din Romania

România Liberă România Liberă,
Ce afaceri demareaza copiii din Romania

Peste 500 de copii sunt implicati, in calitate de actionari, la firmele din Romania. Astfel, mici antreprenori se implica in comert, hoteluri si restaurante, arata o analiza realizata de agentia de servicii financiare si credit risk management KeysFin. continuă pe România Liberă

KeysFin: Peste 500 de minori, viitori antreprenori, sunt implicati in calitate de actionari la firmele din Romania, principalul domeniul de activitate fiind comertul

Copiii sunt din ce in ce mai atrasi de mediul de afaceri. Peste 500 de viitori antreprenori sunt implicati, in calitate de actionari la firmele din Romania, cei mai multi in afaceri din comert, hoteluri si.

Cum se pot distra copiii din Bucuresti de 1 iunie

Ziua Copilului este sarbatorita, luni, de aproximativ patru milioane de copii din Romania. Institutiile publice s-au pregatit cu activitati din cele mai diverse pentru a le oferi o zi frumoasa copiilor de toate varstele.

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Geoana: Partidele traditionale din Romania, in general, si PSD-ul lui Ponta, in particular, au ajuns la termenul de expirare

Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat ca partidele traditionale din Romania in general, si PSD-ul lui Ponta, in particular au ajuns la termenul de expirare si ca este nevoie de un suflu nou pe.

Emma Nicholson anunta un nou program pentru copiii cu dizabilitati din Romania

Asociatia Childrens High Level Group in parteneriat cu Ministerul Educatiei initiaza noi metode de predare pentru copiii cu deficiente de auz, bazate pe conceptul comunicare totala.

Ministrul Muncii: Alocatiile pentru copiii din familiile sarace ar putea creste din nou

Copiii care fac parte din familii sarace ar putea primi un ajutor mai mare din partea Guvernului. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat pentru Antena 3 ca se lucreaza la un pachet in care alocatiile sa se.

Peste 500 de minori sunt implicati, in calitate de actionari, la firmele din Romania

Potrivit unei analize realizata de KeysFin, intre 2009 si 2014, 556 de minori au fost inregistrati oficial ca actionari la 153 de firme din diverse domenii de activitate, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Primul curs practic de travel din Romania

Intr-o vreme in care, conform statisticilor, peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor.

Doi ani de la protestele de amploare din Turcia. Peste 1.000 de persoane au marcat momentul

Peste 1. 000 de persoane au iesit pe strazile din Istanbul duminica pentru a marca doi ani de la protestele din Parcul Gezi, care s-au amplificat si transformat in proteste fata de presedintele Recep Tayyip.

Numarul copiilor din Romania a scazut cu 38.600 fata de anul anterior

Institutul National de Statistica INS) informeaza ca la 1 ianuarie 2015, numarul copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani, care aveau domiciliul in Romania, a fost de 3. 900, in scadere cu 38. 600 comparativ cu anul anterior, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )