Libnet.ro
UNICEF

17:00

Afaceristi trimisi in judecata pentru inselarea unei firme de leasing

România Liberă România Liberă,
Afaceristi trimisi in judecata pentru inselarea unei firme de leasing

Omul de afaceri Dan Leasa si alte 17 persoane a fost trimisi in judecata de procurorii DNA, care ii acuza ca au inselat cu aproape 32 de milioane de lei compania Marfin Leasing IFN. Procurorii spun ca inculpatii au incheiat cu societatea contracte de leasing pentru 72 de utilaje de constructii. Dan Leasa va fi judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, inselaciune si spalare de bani. continuă pe România Liberă

Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu si deputatul Ion Dinita au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte sapte persoane si o societate comerciala,.

Chirtoaca: Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au intrat in impas

Negocierile pentru formarea unei noi coalitii de guvernare in Republica Moldova au intrat in impas, a anuntat astazi vicepresedintele Partidului Liberal PL), Dorin Chirtoaca primarul Chisinaului), dupa o noua runda de discutii intre reprezentantii formatiunilor proeuropene PL, PLDM si PD) care au castigat alegerile din 30 noiembrie, scrie presa moldoveneasca.

Barbatii care au plasat valuta falsa in Transilvania si in Austria si Germania, trimisi in judecata

Cei doi barbati, ambii cu domiciliul in judetul Bihor, suspectati ca plasau bancnote euro false si prinsi de oamenii legii in 20 noiembrie in timp ce incercau sa iasa din tara prin Vama Bors, au fost trimisi in judecata pentru plasare de moneda falsa.

Fost sef de serviciu din RATB, judecat pentru favorizarea unor firme. Cati bani a incasat

Fostul sef al Serviciului Logistic din Regia Autonoma de Transporturi Bucuresti RATB), Radu Viorel Jianu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, trafic de influenta in forma continuata, dupa ce ar fi favorizat doua firme la vanzarea unor vehicule, in vederea valorificarii ca deseuri, informeaza Mediafax.

Fost sef de serviciu din RATB, judecat pentru favorizarea unor firme, in schimbul a 173.000 de lei

Fostul sef al Serviciului Logistic din Regia Autonoma de Transporturi Bucuresti RATB), Radu Viorel Jianu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, trafic de influenta in forma continuata, dupa.

Fost sef in RATB, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis astazi in judecata, sub control judiciar, pe Radu-Viorel Jianu fost sef al Serviciului Logistic din Regia Autonoma de Transport Bucuresti) pentru trafic de influenta, in forma continuata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )