Libnet.ro
UNICEF

05:00

Afectiunea care i-a alertat pe medici. Tot mai multi turisti de pe litoralul romanesc ajung la spital

Antena3 Antena3,
Afectiunea care i-a alertat pe medici. Tot mai multi turisti de pe litoralul romanesc ajung la spital

Medicii constanteni de la Spitalului Clinic de Boli Infectioase SCBI) continua sa spitalizeze zeci de persoane diagnosticate cu boala diareica acuta, afectiune care, netratata corespunzator, poate duce la. continuă pe Antena3

Subiectele Zilei: Cum a ajuns o fata de 12 ani sa vrea sa isi ucida parintii, convinsa de un strain; De ce tot mai multi oameni se ineaca in Marea Neagra, in ultimii ani; DW: Social democratia impudica de la Primaria Capitalei

Cum au interactionat Brigitte Macron si Carmen Iohannis. Cuplul Macron a. Chisinaul cere cu jumatate de gura ONU sa preseze Rusia sa-si retraga trupele din Moldova. Chisinaul cere ONU sa.

Asa arata sutienul care a innebunit femeile! Tot mai multe isi doresc sa poarte asa ceva in fiecare zi

Sutienele Ta Ta, pe care toate femeile si le doresc, au fost inventate de Erin Robertson. Acestea sunt concepute dintr-un material asemanator prosopului si sunt idealepentru persoanele cu sani mari si ca.

Zbor deviat dupa ce mai multi pasageri au devenit violenti (VIDEO)

Momente de panica printre pasagerii unui zbor,pasagerii au asistat neputinciosi in timp ce mai multi barbati s-au luat la bataie in timpul zborului, potrivit Dailymail. Incidentul s-a petrecut.

Atac la Bruxelles: Barbat impuscat mortal, dupa ce a injunghiat cu maceta mai multi soldati. Parchet: Atacul este considerat terorist

Un barbat a fost impuscat mortal dupa ce atacat cu maceta mai multi soldati la Bruxelles, in capitala Belgiei. Niciunul dintre cei doi soldati atacati de agresor nu a suferit rani grave,.

Atac la Bruxelles. Barbat impuscat, dupa ce a injunghiat cu maceta mai multi soldati

Un barbat a fost impuscat mortal dupa ce atacat cu maceta mai multi soldati la Bruxelles, in capitala Belgiei. Niciunul dintre cei doi soldati atacati de agresor nu a suferit rani grave,.

Mai multi serpi veninosi au fost descoperiti in colete postale,in Australia

Mai multi serpi veninosi au fost descoperiti in colete postale, in Australia, in timp ce politistii de la protectia animalelor incercau sa dea de urma unor traficanti de reptile,.

Aurel Pavel, JInfo Tours: Sunt tot mai multe cereri de evenimente si in Romania, si in America sau Bali, iar companiile nu se arunca la preturi mici

Companiile din Romania organizeaza tot mai multe evenimente si deplasari pentru clienti sau angajatii lor atat in tara, cat si in strainatate, inclusiv in tari exotice si cheltuiesc de la cateva sute de euro pana la 4. 000 euro de persoana, in.

Utile:Fructele si legumele va ajuta sa slabiti;Ce trebuie sa stii despre hepatita A, boala mainilor murdare;Alopecia, afectiunea care ne lasa fara par. Primele semne apar in adolescenta

Fumatul in timpul sarcinii poate avea efecte grave asupra sanatatii bebelusului. Renuntarea la fumat este una dintre masurile cele mai accesibile pentru asigurarea unei sarcini sanatoase. Ce sa nu mananci ca sa ai dinti sanatosi. Unele dintre problemele dentare cauzate de igiena necorespunzatoare sunt respiratia urat mirositoare, sensibilitatea dintilor, sangerarea gingiilor.

Daca este mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri ca discutiile in cazul Pilonului I si Pilonului II de pensii sunt avansate, aratand ca, daca este mai bine pentru contribuabilii din tara noastra, vor fi alocati mai multi bani pentru Pilonul I de pensii.

Un barbat din Galati a fost intepat de un tantar si s-a simtit tot mai rau. A mers la medic si a primit o veste ingrozitoare

Un apicultor din judetul Galati a fost diagnosticat cu meningita cu virus West Nile, dupa ce a fost fost intepat de un tantar care transmite boala. Epidemiologii din cadrul Directiei de Sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )