Libnet.ro
UNICEF

07:31

Afla unde se ascund cei mai multi microbi in casa!

Adevărul Adevărul,
Afla unde se ascund cei mai multi microbi in casa!

Majoritatea dintre noi tindem sa credem ca baia este cel mai neigienic loc din casa. De fapt, unele dintre cele mai uzuale obiecte se dovedesc a fi un adevarat ,,paradis pentru dezvoltarea bacteriilor si a germenilor: chiuveta din bucatarie, buretele de vase sau chiar tocatorul. Iata o lista a celor mai murdare locuri si obiecte din casa, dar si cum poti rezolva aceste neplaceri!. continuă pe Adevărul

Utile: Afla unde se ascund cei mai multi microbi in casa; Ce boli poti trata cu mamaliga; Pleci in vacanta? Alege bagajul potrivit!

Semne ca ai arterele blocate. Grasimea care se acumuleaza pe artere iti afecteaza inima si creste riscul de deces prematur. Vezi cum iti dai seama ca ai arterele blocate. Angina pectorala. Angina pectorala este unul dintre cele mai comune semne ca ai. Despre femei si feminism, astazi. Ce mai fac feminismul si feministele? A fost oare inteleasa lupta lor? Nu prea, desi efectele sunt castiguri vizibile. Dimpotriva, unii vorbesc cu dispret despre feminism. Sigur, o fac din ignoranta, se stie. Sa vedem insa ce mai.

Mai multi veterani de razboi, supravietuitori ai celui de-al Doilea Razboi Mondial, au primit gradul de general

Mai multi veterani de razboi, supravietuitori ai celui de-al Doilea Razboi Mondial, au primit gradul de general. Sunt oameni curajosi, cu povesti demne de un film de actiune, dornici sa le povesteasca.

Cei mai bogati oameni din 18 tari europene. Romanul Ioan Niculae este pe ultimul loc, iar patronul Zara pe primul

Cei mai bogati oameni din tarile Europei sunt un amestec ciudat: de la cei care au mostenit averile, pana la cei care au luat-o de la zero scaldandu-se prin pietele de desfacere care s-au deschis in Est dupa caderea Cortinei de Fier. Iata care sunt cei 18 cei mai bogati oameni din tara lor, printre ei aflandu-se romanul Ioan Niculae, care acum este in inchisoare, dar si familia Ferrero care stapaneste un imperiu al dulciurilor.

Cei mai bogati oameni din 18 tari europene. Ioan Niculae, condamnat la inchisoare, este pe ultimul loc, iar patronul Zara - pe primul

Cei mai bogati oameni din tarile Europei sunt un amestec ciudat: de la cei care au mostenit averile, pana la cei care au luat-o de la zero scaldandu-se prin pietele de desfacere care s-au deschis in Est dupa caderea Cortinei de Fier. Iata care sunt cei 18 cei mai bogati oameni din tara lor, printre ei aflandu-se romanul Ioan Niculae, care acum este in inchisoare, dar si familia Ferrero care stapaneste un imperiu al dulciurilor.

INTERVIU Cum ii caracterizeaza pe antreprenorii romani Neil Patel, unul dintre cei mai buni specialisti de marketing online din lume

Antreprenorii romani sunt surprinzatori si dibaci deoarece gasesc mereu modalitati de a face lucrurile mai rapid, mai ieftin si mai eficient, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Neil Patel, unul dintre cei mai buni specialisti de online marketing pe plan mondial. Prezent la gala industriei de e-commerce GPeC, Patel a povestit cum era viata fara bani, in copilarie si a admis sincer ca si-a dorit sa ajunga putred de bogat.

Enache Jiru, pe punctul de a-l inlocui pe Radu Ghetea la conducerea executiva a CEC Bank. Portretul unuia dintre cei mai longevivi bancheri ai Romaniei

Enache Jiru, in prezent secretar de stat la Finante a fost nominalizat de actinarul principal al CEC Bank- Ministerul Finantelor Publice MFP) - sa preia postul actualului executiv , Radu Gratian Ghetea. Jiru urmeaza sa obtina avizul BNR pentru a intra deveni oficial functia de Director general - Presedinte al Consiliului de Administratie. Ghetea, unul dintre cei mai longevivi bancheri locali 44 de ani de cariera), va ramane presedintele Consiliului de Administratie al CEC Bank. Ghetea, considerat un apropiat al Guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a rezistat mai multor tentative de inlocuire atat de la CEC Bank, cat si din functia de sef al Asociatiei Romane a Bancilor.

Cei mai inteligenti copii din lume: micutii geniali care fac parte din Mensa, organizatia celor mai destepti oameni

Cei mai inteligenti copii din lume au un IQ care depaseste adesea 140 de puncte, in vreme ce media este de 100. Printre miciile genii de pe mapamond se numara si romani care la numai 2 ani stiau alfabetul sau sa numere pana la 1.

Zodii care fac rau gratuit: sub ce semne astrale sunt nascuti cei mai periculosi infractori si ucigasi in serie din baza FBI

Zodii care fac rau gratuit. Pornind de la ideea ca astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii, astrologii au analizat lista criminalilor si infractorilor de pe site-ul FBI in incercarea de a afla care sunt nativii cel mai des arestati pentru omucidere, jafuri, crima organizata, trafic de droguri sau alte faradelegi. Astfel au descoperit ca anumite infractiuni sunt corelate mai mult cu unele zodii decat cu altele.

Romanii au talent 2015. Care sunt cei mai increzatori semifinalisti

Cei 12 concurenti din prima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent au dezvaluit in culise cat de increzatori sunt in posibilitatea de a pleca acasa cu marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. Daca unii vor neaparat sa castige, altii se multumesc cu simpla experienta a competitiei.

Zodiac Chinezesc: Top 5 cei mai infideli barbati

Vrei sa stii ce barbati nu se pot abtine de la a calca stramb? Astrologii au realizat un top al celor mai infideli barbati, potrivit zodiacului chinezesc. Locul 1: Barbatii din Zodia Calului Calului ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )