Libnet.ro
UNICEF

10:30

Agentul minciunii: Impenetrabila opacitate a ofiterului acoperit Ponta

Hotnews Hotnews,
 Agentul minciunii: Impenetrabila opacitate a ofiterului acoperit Ponta

Jumatate tragedie, jumatate farsa, umor negru si teatru al absurdului, cam acestia par a fi parametrii in care functioneaza clasa noastra politica, populata de spioni, baroni, turnatori vechi si noi, poltroni, demagogi si snapani. In rolul principal, la acest ceas al penibilului ajuns la paroxism, campionul national al mitomaniei, al dedublarii si al lipsei de rusine, premierul plagiator Victor Ponta. Dar sa le luam pe rand. continuă pe Hotnews

Ce spune SIE despre scandalul ofiterului acoperit

Serviciul de Informatii Externe precizeaza, dupa acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa premierului Victor Ponta, ca SIE nu este abilitat sa raspunda intrebarilor referitoare la identitatea ofiterilor acoperiti si subliniaza ca, in cazul Hotararii de Guvern 223/2013, institutia nu avea nevoie de avizul CSAT.

Cinci lucruri de urmarit in scandalul ofiterului acoperit

Cea mai simpla cheie de citire a situatiei este ca Presedintele ofera dreptei si electoratului sau un liant suplimentar pentru mobilizarea in turul al doilea. in acelasi timp, il fixeaza pe Melescanu in tabara Ponta - Tariceanu si cauta sa-i taie accesul la electoratul de dreapta din perspectiva turului al doilea).

Reactia PSD, in scandalul ofiterului acoperit. Dragnea: Declaratiile presedintelui, niste prostii

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca faptul ca Iohannis si Elena Udrea au sarit imediat sa-l apere pe Traian Basescu, dupa declaratiile despre ofiterul acoperit, arata ca cei doi nu fac de fapt campanie. Iohannis ar trebui sa invete Constitutia, iar Elena Udrea face campanie pentru o revista, nu pentru alegerile prezidentiale.

Imi afirm raspicat si cu mindrie lovinescianismul (plus cateva ganduri despre ofiterul acoperit Ponta)

Trecutul nostru este inca plin de ceea ce istoricul Tony Judt numea rani deschise open wounds). Rani care sint adeseori ignorate, negate, camuflate de bandaje inselatoare. In plus, as fi reticent sa despart trecutul de prezent. Prezentul poarta in sine viitorul precum ghinda stejarul. Nu este vorba acum de jocurile din trecut ale lui Victor Ponta, ci de viitorul insusi al democratiei romanesti. Este vorba de faptul ca dl Teodor Melescanu a refuzat sa raspunda onest cererii legitime a presedintelui tarii in legatura cu un fost?) ofiter acoperit aflat intr-o functie de varf in politica romaneasca. Scandalul este imens si nu va putea fi musamalizat. Mi-e teama ca, din acest moment, putem vorbi despre candidatul PSD-SIE. Nu SIE de dupa intrarea in NATO, ci acela de dinainte 1997-2001).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )