Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reactia PSD, in scandalul ofiterului acoperit. Dragnea: Declaratiile presedintelui, niste prostii

România Liberă România Liberă,
Reactia PSD, in scandalul ofiterului acoperit. Dragnea: Declaratiile presedintelui, niste prostii

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca faptul ca Iohannis si Elena Udrea au sarit imediat sa-l apere pe Traian Basescu, dupa declaratiile despre ofiterul acoperit, arata ca cei doi nu fac de fapt campanie. Iohannis ar trebui sa invete Constitutia, iar Elena Udrea face campanie pentru o revista, nu pentru alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Ce spune SIE despre scandalul ofiterului acoperit

Serviciul de Informatii Externe precizeaza, dupa acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa premierului Victor Ponta, ca SIE nu este abilitat sa raspunda intrebarilor referitoare la identitatea ofiterilor acoperiti si subliniaza ca, in cazul Hotararii de Guvern 223/2013, institutia nu avea nevoie de avizul CSAT.

Cinci lucruri de urmarit in scandalul ofiterului acoperit

Cea mai simpla cheie de citire a situatiei este ca Presedintele ofera dreptei si electoratului sau un liant suplimentar pentru mobilizarea in turul al doilea. in acelasi timp, il fixeaza pe Melescanu in tabara Ponta - Tariceanu si cauta sa-i taie accesul la electoratul de dreapta din perspectiva turului al doilea).

Reactii la declaratiile presedintelui Traian Basescu

Declaratiile facute de presedintele Trainan Basescu vu privire la faptul ca Victor Ponta ar fi fist ofiter SIE in perioada 1997 - 2001 nu au ramas fara ecou. Imediat au inceput sa apara numeroase reactii pe aceasta tema, unele contrazicand cele spuse de presedinte, altele aducand explicatii, deznodaminte si asa mai departe.

PSD cere sesizarea CSM pentru declaratiile lui Basescu referitoare la ancheta fratelui sau

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a anuntat ca va solicita CSM sa se autosesizeze in cazul Mircea Basescu, in care Traian Basescu acuza DNA de facatura militieneasca. Presedintele Romaniei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )