Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci lucruri de urmarit in scandalul ofiterului acoperit

Adevărul Adevărul,
Cinci lucruri de urmarit in scandalul ofiterului acoperit

Cea mai simpla cheie de citire a situatiei este ca Presedintele ofera dreptei si electoratului sau un liant suplimentar pentru mobilizarea in turul al doilea. in acelasi timp, il fixeaza pe Melescanu in tabara Ponta - Tariceanu si cauta sa-i taie accesul la electoratul de dreapta din perspectiva turului al doilea). continuă pe Adevărul

Reactia PSD, in scandalul ofiterului acoperit. Dragnea: Declaratiile presedintelui, niste prostii

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca faptul ca Iohannis si Elena Udrea au sarit imediat sa-l apere pe Traian Basescu, dupa declaratiile despre ofiterul acoperit, arata ca cei doi nu fac de fapt campanie. Iohannis ar trebui sa invete Constitutia, iar Elena Udrea face campanie pentru o revista, nu pentru alegerile prezidentiale.

Ce spune SIE despre scandalul ofiterului acoperit

Serviciul de Informatii Externe precizeaza, dupa acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa premierului Victor Ponta, ca SIE nu este abilitat sa raspunda intrebarilor referitoare la identitatea ofiterilor acoperiti si subliniaza ca, in cazul Hotararii de Guvern 223/2013, institutia nu avea nevoie de avizul CSAT.

Cea mai buna tableta pentru copii

Cea mai buna tableta pentru copii poate fi determinata pe baza a numeroase criterii, fie ca este vorba despre pret, functionalitate, fie ca este usurinta cu care poate fi utilizata. Cea mai buna tableta pentru copii ar trebui mai degraba sa fie o combinatie intre toate aceste elemente pentru a fi cu adevarat utila celor mici: pret relativ scazut si functionalitate foarte buna alaturi de o interfata grafica accesibila si care poate fi invatata extrem de usor. Mai jos avem [].

Style Radar! Cum arata cea mai noua colectie Just Cavalli

Roberto Cavalli tocmai ce a lansat cea mai noua colectie sub umbrela nrand-ului Just Cavalli, intitulata Renaissance-Rock. designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor 70!.

Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire

Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire, relateaza Daily Mail. Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, a fost numita cea mai sexi femeie in viata, titlu.

Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata

Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire si apare intr-un pictorial in numarul din noiembrie al publicatiei.

Esquire: Penelope Cruz, cea mai sexy femeie in viata

La 40 de ani si doi copii, Penelope Cruz continua sa fie intr-o forma maxima. Drept pentru care actrita spaniola a fost numita cea mai sexy femeie in viata, de catre revista Esquire.

Generatiile de fotbalisti au stat fata in fata la 48 de ani de la cea mai mare victorie din istoria clubului Petrolul

Petrolul a celebrat duminica 40 de ani de la cea mai mare victorie din istorie echipei, cea cu Liverpool, din 1966. Ieri, generatia de atunci i-a intalnit pe fotbalistii pregatiti de Gheorghe Multescu.

Cea mai mare locuinta din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperita in Suceava

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni, descoperita anul trecut in localitatea suceveana Baia, ar urma sa fie protejata, astfel incat sa poata fi vizitata, iar in zona vor fi facute cercetari geomagnetice pentru identificarea intregii asezari.

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )