Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aglomeratie mare in inchisorile din Romania. Ce tari se mai confrunta cu aceeasi problema

Antena3 Antena3,
Aglomeratie mare in inchisorile din Romania. Ce tari se mai confrunta cu aceeasi problema

Romania se numara printre tarile europene care se confrunta cu o supraaglomerare a inchisorilor, o problema ce a persistat atat in 2013, cat si in 2014, se arata intr-un raport al Consiliului Europei. continuă pe Antena3

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Piata de polistiren expandat din Romania, superioara calitativ celei din Bulgaria sau Polonia

Piata de polistiren expandat din Romania a ajuns aproape de maturitate si este superioara din punct de vedere calitativ celei din Bulgaria sau Polonia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS).

Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Cristina Topescu a redifuzat, la Dincolo de stiri, de la Antena 3, imagini filmate in 1990 si 1994, cand Regele Mihai a fost intors din drum de autoritati si alungat din Romania. De la abdicarea fortata.

Companiile din Romania, pe lista celor atacate de retele de criminalitate cibernetica: o bresa de securitate le poate compromite oricand business planul

Servicii de telecomunicatii si companii din Romania au cazut victime amenintarilor avansate persistente APT) operate de grupari de criminalitate cibernetica, conform unei investigatii derulate de specialistii in securitate cibernetica ai companiei Bitdefender, in colaborare cu servicii de informatii de pe plan local si international. Dezvaluirile de la finele anului 2015 publicate in investigatia APT28, o calatorie in sustragerea de informatii guvernamentale au aratat ca unele dintre victime au putut fi identificate analizand informatii stocate pe serverul principal supus investigatiei, acestea continand urme ale furtului de date din continutul e-mail-urilor.

Piata asigurarilor din Romania, in crestere in 2015

Piata asigurarilor din Romania a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013 - 2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, informeaza, luni, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

O noua gluma pe tema Internetului din Romania: Ce este testul de viteza al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru investitura democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din Romania a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Astfel, a luat nastere pagina Bernie Speed Test, unde internautii cu ce viteza navigheaza pe internet.

Solutia ideala pentru zonele inundabile din Romania - Casa Amfibie

An de an, multi romani se confrunta cu inundatii devastatoare care ii obliga sa-si paraseasca gospodariile. O solutie salvatoare pentru acestia ar putea fi casele Amfibie locuinte moderne, care raman uscate chiar si.

MAI: Peste 4.800 de patrule, in fiecare zi, pe strazile din Romania. Numarul infractiunilor este in scadere

Ministerul Afacerilor Interne anunta ca, in primele doua luni ale acestui an, numarul infractiunilor a scazut semnificativ. Acest fapt se datoreaza si numarului mare de patrule de politie si jandarmerie care actioneaza, zilnic, in strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )