Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ajutorul unui sef de post de politie a fost gasit impuscat in cap

România Liberă România Liberă,
Ajutorul unui sef de post de politie a fost gasit impuscat in cap

Ajutorul sefului de post de politie din comuna Gaiseni Giurgiu) a fost gasit impuscat in cap. continuă pe România Liberă

Leul folosit de Dani Mocanu a fost gasit. Unde se afla si in ce stare jalnica e

Leul folosit de Dani Mocanu in cel mai recent clip al sau a fost, in sfarsit, gasit. Autoritatile au dezvaluit unde se afla si in ce stare jalnica este animalul. Unde a fost gasit leul folosit de Dani Mocanu in clip Cel mai recent videoclip al lui Dani Mocanu a starnit o serie de controverse .

Descoperire incredibila in SUA. Nu exista nicio explicatie, ce a fost gasit in desert

Un monolit misterios a fost descoperit in SUA de catre o echipa de muncitori, relateaza The Guardian. Structura are o inaltime de trei metri, pare infipta puternic in pamant si este construita dintr-un metal inca neidentificat. Descoperire in SUA: un monolit din metal a fost gasit in mijlocul desertului Un monolit bizar a fost descoperit .

VIDEO in ce stare este leul folosit de Dani Mocanu in videoclip. Detalii despre menajeria in care fost gasit

Leul folosit de manelistul Dani Mocanu in cel mai recent videoclip al sau a fost gasit de catre autoritati intr-o menejerie din judetul Dambovita. Felina pare sa fie ingrijita bine si este domesticita. Ea a fost relocata la ZOO Targoviste pentru investigatii amanuntite.

Leu ranit care apare in videoclipul lui Dani Mocanu a fost gasit de politisti, in urma perchezitiilor, in judetul Dambovita

Leul ranit, care a starnit reactii aprinse dupa ce a aparut in videoclipul manelistului Dani Mocanu, a fost gasit de politisti, joi,si confiscat. Animalul era detinut in cadrul unei menajerii de pe.

Descoperire SF in statul american Utah: un inexplicabil monolit din metal a fost gasit in mijlocul desertului VIDEO

Un monolit misterios a fost descoperit intr-o zona izolata din statul american Utah de catre o echipa de muncitori ai administratiei locale care numarau oile din regiune dintr-un elicopter, relateaza The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )