Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Consilierul prezidential pe probleme de sanatate, Ala Nemerenco, anunta ca Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19 in Republica Moldova. Potrivit ei, autoritatile de la Chisinau nu ar fi pregatite nici din punct de vedere logistic si nici din punctul de vedere al aspectelor birocratice pentru demararea procesului de imunizare, informeaza IPN. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: Vaccinurile impotriva COVID-19 permit donarea de sange imediat dupa vaccinare

Ministerul Sanatatii precizeaza ca vaccinurile impotriva COVID disponibile in Romania, de la Pfizer si Moderna, permit donarea de sange imediat dupa vaccinare, fara o perioada de asteptare.

Vaccinurile impotriva COVID-19 disponibile in Romania permit donarea de sange imediat dupa imunizare - Ministerul Sanatatii

Vaccinurile impotriva COVID-19 disponibile in Romania in acest moment, PfizerBioNTech si Moderna, permit donarea de sange imediat dupa vaccinare, fara o perioada de asteptare, potrivit Ministerului Sanatatii.

Presedintele Consiliului European considera ca nu este momentul pentru introducerea pasapoartelor de vaccinare

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, considera ca ar putea fi introdus la un moment dat un pasaport de vaccinare impotriva coronavirusului, dar nu este cazul acum, transmite dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )