Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alain Delon a fost operat din cauza unei probleme a nervilor faciali

Adevărul Adevărul,
Alain Delon a fost operat din cauza unei probleme a nervilor faciali

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 78 de ani, a fost operat, miercuri dimineata, la Paris, dupa ce fusese spitalizat duminica din cauza unei probleme a nervilor faciali, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Tunelul Mont Blanc din Alpii francezi a fost inchis din cauza unei inundatii

Autoritatile italiene si frantuzesti au decis inchiderea tunelului Mont Blanc, joi seara, din cauza unei inundatii, scrie Mediafax. Tunelul a fost inchis pe ambele sensuri pentru o durata nedeterminata.

Alain Delon, internat si operat de urgenta

Actorul francez Alain Delon a fost internat de urgenta duminica, la Paris, si a suferit o interventie chirurgicala la spate, dupa cum relateaza publicatia Le Figaro.

Trafic rutier inchis pe DN73, in Arges, din cauza unei alunecari de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, in judetul Arges, traficul rutier a fost intrerupt, joi, pentru aproape o ora pe DN73 Campulung - Brasov, la kilometrul 64+300, intre localitatile Valea Mare-Pravat si Dragoslavele, pe Dealul Mateias.

Trafic restrictionat duminica in centrul Bucurestiului din cauza unei competitii de ciclism

Traficul rutier va fi restrictionat, duminica 10 august, in centrul Capitalei, pentru o competitie de ciclism, informeaza Brigada Rutiera, citata de Agerpres. Duminica are loc Road Grand Prix Bucuresti. Tot in acest week-end este restrictionat si traficul de pe Bulevardul Kiseleff.

FOTOGALERIE De ce arata Centrul Vechi din Bucuresti ca un balci fara reguli? Administratorii teraselor nu pot fi amendati din cauza unei scapari legislative

Desi anul trecut Primaria Capitalei a adoptat un regulament de functionare a teraselor din Centrul Istoric al orasului pentru a civiliza aceasta activitate, zona arata in continuare haotic. Terasele nu respecta culoarul de trecere de 4 metri impus pentru trecerea pietonilor si a echipajelor de politie, pompieri si salvare. In anumite locuri s-a lasat un spatiu de trecere mai mic de 2 metri. In plus, comerciantii nu respecta culorile impuse de Primarie pentru mobilier. Astfel, umbrelele de la terase sunt luate de la producatorii de bauturi alcoolice si racoritoare si au culori pornid de la negru pana la verde si roz. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii municipalitatii spun ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece regulamentul nu prevede sanctiuni.

UPDATE - FOTOGALERIE De ce arata Centrul Vechi din Bucuresti ca un balci fara reguli? Administratorii teraselor nu pot fi amendati din cauza unei scapari legislative

Desi anul trecut Primaria Capitalei a adoptat un regulament de functionare a teraselor din Centrul Istoric al orasului pentru a civiliza aceasta activitate, zona arata in continuare haotic. Terasele nu respecta culoarul de trecere de 4 metri impus pentru trecerea pietonilor si a echipajelor de politie, pompieri si salvare. In anumite locuri s-a lasat un spatiu de trecere mai mic de 2 metri. In plus, comerciantii nu respecta culorile impuse de Primarie pentru mobilier. Astfel, umbrelele de la terase sunt luate de la producatorii de bauturi alcoolice si racoritoare si au culori pornid de la negru pana la verde si roz. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii municipalitatii spun ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece regulamentul nu prevede sanctiuni. UPDATE Primaria Capitalei a aplicat in 2014 38 de amenzi in valoare de 61. 500 lei.

Actorul Alain Delon, internat de urgenta si operat

Actorul francez Alain Delon a fost internat de urgenta duminica, la Paris, si ar fi fost supus luni unei interventii chirurgicale, relateaza Agerpres.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

Directia Silvica Gorj: Inundatiile nu s-au produs din cauza defrisarilor

Inundatiile din judetul Gorj nu s-au produs din cauza defrisarilor, conform primelor concluzii ale Corpului de control al ministrului Mediului, a anuntat seful Directiei Silvice, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )