Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alain Delon, glume la Cluj: O sa rog femeile sa ramana aici, nu sunt gay

Antena3 Antena3,
Alain Delon, glume la Cluj: O sa rog femeile sa ramana aici, nu sunt gay

Actorul Alain Delon a declarat, vineri seara, in Piata Unirii din Cluj, inaintea proiectiei filmului sau 'Afacerea Pigot', ca este foarte fericit sa participe la Festivalul International de. continuă pe Antena3

VIDEO Alain Delon la TIFF: Ma bucur ca in public sunt mai multe femei decat barbati. Rog femeile sa ramana pentru ca nu sunt gay

Invitatul special al TIFF 16, celebrul actor Alain Delon a fost prezent la debutul proiectiei de gala a primului film pe care l-a produs, regizat si interpretat - Afacerea Pigot. Peste 3. 000 de persoane l-au aplaudat pe indragitul actor.

FOTO: Alain Delon, invitat la TIFF, unde va primi Premiul de Excelenta: Sunt incantat ca in public sunt mai multe femei decat barbati. Fanele i-au strigat: Je taime!

Actorul francez Alain Delon a fost prezent, vineri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la proiectia speciala in cadrul TIFF a filmului Afacerea Pigot, pe care l-a regizat.

VIDEO !!! Regal de MANELE la TIFF: Alain Delon si Armand Assante la picioarele lui Dan Bursuc! Sa cantam impreuna la acest festival minunat! Sus mainileeeee!!!

Cinefili din intreaga lume, inclusiv gigantii actori Alain Delon si Armand Assante au facut cunostinta miercuri seara, in cadrul TIFF, cu Dan The Badger, cunoscut de iubitorii chefurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )