Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO !!! Regal de MANELE la TIFF: Alain Delon si Armand Assante la picioarele lui Dan Bursuc! Sa cantam impreuna la acest festival minunat! Sus mainileeeee!!!

B1 B1,
VIDEO !!! Regal de MANELE la TIFF: Alain Delon si Armand Assante la picioarele lui Dan Bursuc! Sa cantam impreuna la acest festival minunat! Sus mainileeeee!!!

Cinefili din intreaga lume, inclusiv gigantii actori Alain Delon si Armand Assante au facut cunostinta miercuri seara, in cadrul TIFF, cu Dan The Badger, cunoscut de iubitorii chefurilor. continuă pe B1

VIDEO Mihai Chirilov la TIFF Lounge despre prezenta lui Alain Delon la Cluj: S-au aliniat bine planetele

Prima intalnire de la TIFF Lounge de la editia 16 a TIFF-ului a fost duminica, 4 iunie, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului. Acesta a vorbit despre cum selectia filmelor, despre aducerea starului Alain Delon la Cluj si despre cum tanara generatie nu gusta micile imperfectiuni de pe pelicula preferand un film la o calitate foarte buna, HD. Invitatul de azi, 5 iunie, la TIFF Lounge este Armand Assante.

VIDEO Mihai Chirilov, la TIFF Lounge, despre prezenta lui Alain Delon la Cluj: S-au aliniat bine planetele

Prima intalnire de la TIFF Lounge de la editia 16 a festivalului a fost duminica, 4 iunie, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului. Acesta a vorbit despre selectia filmelor, despre aducerea starului Alain Delon la Cluj si despre cum tanara generatie nu gusta micile imperfectiuni de pe pelicula preferand un film la o calitate foarte buna, HD. Invitatul de luni, 5 iunie, la TIFF Lounge este Armand Assante.

VIDEO Armand Assante este fan Emil Cioran: Sunt impresionat de mintea acestui om

Armand Assante, unul dintre invitatii speciali ai TIFF 2016, a sustinut ca ii place foarte mult sa calatoreasca si sa descopere radacinile culturilor. intrebat despre Romania, el a sustinut ca este oamenii se aseamana foarte mult cu italienii si ca este impresionat de ideile scriitorilor romani, unul dintre acestia fiind Emil Cioran.

EXCLUSIV Armand Assante explica de ce joaca in filme cu vampiri: Cei mai multi actori au aceasta dilema: trebuie sa plateasca facturile

Armand Assante, nominalizat de 4 ori la Globurile de Aur, a venit la TIFF Cluj-Napoca pentru lansarea premierei mondiale a filmului The Wanderers, in care joaca rolul unui vanator de vampiri. Actorul a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul despre provocarile actorilor, rolurile care platesc factura, iluzia Hollywoodului, obsesia producatorilor pentru profit si scena pe care a jucat-o care l-a urmarit toata viata.

Armand Assante, omagiu pentru Emil Cioran

Cunoscutul actor se declara un fan infocat al filozofului Emil Cioran si vorbeste in termeni laudativi despre Romania. Assante e pentru a doua oara la Cluj, la Festivalul de Film.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2961 seconds )