Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alba Iulia revine, dupa trei zile, in scenariul galben. Se redeschid cafenelele si restaurantele

Adevărul Adevărul,
Alba Iulia revine, dupa trei zile, in scenariul galben. Se redeschid cafenelele si restaurantele

Alba Iulia revine in scenariul galben dupa doar trei zile de la impunerea restrictiilor corespunzatoare zonei rosii. continuă pe Adevărul

Alba Iulia nu a rezistat decat 17 zile in scenariul galben. Orasul revine de luni in zona rosie

Alba Iulia revine in scenariul rosu, incepand de luni dimineata, iar restrictiile aferente vor fi din nou aplicate. Cel mai important efect negativ este inchiderea restaurantelor la interior.

Alba Iulia revine in scenariul galben. Se redeschid cafenelele si restaurantele

Municipiul Alba Iulia si alte localitati revin la scenariul galben. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Alba a decis miercuri noi masuri laAlba Iulia, Blaj, Ocna Mures, Ciugud, Galda de Jo.

Municipiul Alba Iulia reintra in scenariul rosu. Carantina pe timp de noapte, restaurante si cinematografe inchise, evenimente private interzise

Municipiul Alba Iulia va reintra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a trecut de 3 la mia de locuitori. Masura intra in vigoare de la mizeul noptii si presupune carantina pe timp de noapte, precum si inchiderea restaurantelor, a cafenelelor sau a cinematografelor.

Pericol de explozie la Alba Iulia. Incendiu la o fabrica care incarca butelii cu gaz. Pompierii au evitat tragedia FOTO

Doua persoane au suferit arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul fetei si membrelor, in urma unui incendiu a izbucnit marti, in jurul orei 16. 20, la o firma din Alba Iulia, situata pe strada Garii.

A inceput vaccinarea anti-COVID la Alba Iulia. Femeie de 88 de ani: incurajez pe toata lumea sa se vaccineze

La Alba Iulia a inceput luni dimineata vaccinarea populatiei la Centrul de Vaccinare amenajat in Sala de Sport a Universitatii 1 Decembrie 1918.

Intra in vigoare sistemul de taxare a parcarilor din Alba Iulia. Tarifele sunt dintre cele mai mari din tara

Sistemul de parcari cu plata de la Alba Iulia intra in vigoare luni, 18 ianuarie. Procedura a fost finalizata in urma cu un an, dar tarifarea nu s-a aplicat si nu s-au dat amenzi, din cauza starii de alerta, dar si din motive electorale.

CNSU: Cei care intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin, exceptati de la masura carantinarii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca persoanele care intra intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin sunt exceptate de la masura carantinarii. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul persoanelor care intra in contact cu un caz confirmat, daca contactul a avut loc la mai mult de zece zile de la primirea dozei de rapel, transmite News. ro.

Capitala a intrat in scenariul galben. Cand ar putea scapa bucurestenii de restrictii

Rata de infectare in Bucuresti a scazut, astazi, sub 31000 de locuitori. Daca aceasta situatie va continua 14 zile exista posibilitatea ca peste doua saptamani sa fie redeschise cinematografele, institutiile de spectacole, barurile si restaurantele in interior.

Un centru de vaccinare din Alba Iulia nu mai are locuri pana in 23 ianuarie. Situatia programarilor din Alba

Un numar de 3. 605 de persoane din Alba s-au programat prin intermediul platformei pentru a se vaccina anti-COVID in perioada 18-25 ianuarie inclusiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )