Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alba: Primarul comunei Vintu de Jos, arestat la domiciliu pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Alba: Primarul comunei Vintu de Jos, arestat la domiciliu pentru abuz in serviciu

Primarul comunei Vintu de Jos, Gheorghe Vlad PSD), retinut, vineri, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Alba pentru abuz in serviciu fiindca ar fi folosit in scop personal bani din bugetul primariei, a fost arestat la domiciliu in urma unei decizii de sambata a Judecatoriei Alba Iulia. continuă pe România Liberă

Primarul comunei Vintu de Jos din Alba, audiat la Parchet pentru abuz in serviciu

Primarul comunei Vintu de Jos, Gheorghe Vlad este audiat vineri, 20 februarie, de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba. Acesta este suspectat de comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu.

Prefectul si primarul comunei Brodina, propusi pentru arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, au fost prezentati astazi, la ora 12:00, la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, scriu surse din presa.

Prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina, prezentati la tribunal cu propunere de arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, au fost prezentati sambata, la ora 12. 00, la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, transmite Agerpres.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft

DNA va cere schimbarea masurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Omul de afaceri a vorbit despre BANI NEGRI folositi in campaniile PDL

Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Se pare ca omul de afaceri s-a aratat dispus sa colaboreze cu procurorii si a vorbit despre banii negri folositi in campanii electorale ale.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos. Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft. in cazul primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care a fost adus vineri la.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

Prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina, retinuti de DNA, pusi sub control judiciar

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, retinut vineri de DNA Suceava pentru abuz in serviciu, conflict de interese, uzurparea functiei si uz de fals, a fost pus sub control judiciar de Tribunalul Suceava. Aceasi.

Prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina, retinuti de DNA, pusi sub control judiciar

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, retinut vineri de DNA Suceava pentru abuz in serviciu, conflict de interese, uzurparea functiei si uz de fals, a fost pus sub control judiciar de Tribunalul Suceava, o solutie similara fiind luata si in cazul primarului din Brodina, Vasile Melen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )