Libnet.ro
UNICEF

23:45

Albumul de rock progresiv Papa Francisc: Treziti-va!, aprobat de Vatican, a fost lansat duminica

Hotnews Hotnews,
 Albumul de rock progresiv Papa Francisc: Treziti-va!, aprobat de Vatican, a fost lansat duminica

Vaticanul a aprobat lansarea unui album muzical in care discursuri ale Papei Francisc pot fi ascultate avand in fundal muzica care variaza de la rock pana la cantece gregoriene, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Papa Francisc va lansa un album de muzica rock progresiv, intitulat Wake Up!

Papa Francisc va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzica rock progresiv, intitulat Wake Up!, ce va include 11 melodii in care fragmente din cele mai emotionante discursuri ale Suveranului Pontif, in diferite limbi, vor fi imbinate cu imnuri crestine in viziunea unor muzicieni contemporani.

Papa Francisc lanseaza un album de rock progresiv

Papa Francisc va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzica rock progresiv, intitulat Wake Up!, ce va include 11 melodii in care fragmente din cele mai emotionante discursuri ale Suveranului Pontif, in diferite limbi, vor fi imbinate cu.

Aculta cum canta Papa Francisc rock progresiv AUDIO

Papa Francisc va lansa, in premiera pentru istoria bisericii catolice, un album muzical in stil rock progesiv, ce include fragmente din discursusrile sale publice. Iata cum una o piesa de pe acest album.

Papa Francisc a atipit in timpul primei slujbe din SUA

Din cauza caldurii si obosit de pe drum, Papa Francisc a atipit in timpul slujbei din Statele Unite ale Americii, potrivit Stiripesurse. ro. Papa Francisc, in varsta de 78 de ani, a participat joi la o slujba in.

SUA: Papa Francisc este de parere ca femeile trebuie sa aiba un rol mai mare in biserica

Femeile trebuie sa aiba un rol mai mare in biserica. Papa Francisc a transmis acest mesaj de la Philadelphia, in ultima etapa a turneului sau istoric din Statele Unite, informeaza B1 TV. in cadrul vizitei sale,.

FOTO: Cu ce masina s-a plimbat Papa Francisc pe strazile New Yorkului

Papa Francisc s-a plimbat pe strazile New Yorkului o masina marca Fiat, spre deosebire de predecesorii sai, care au ales sa mearga in vizitele oficiale cu masini de ultima generatie.

New York: Papa Francisc a oficiat o slujba in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001

Papa Francisc a oficiat, vineri, o slujba speciala la Memorialul 11 Septembrie din orasul american New York, dupa discursul in Adunarea Generala ONU, informeaza The Guardian. Suvernul Pontif a ajuns in premiera.

Papa Francisc la ONU. Ce teme SENSIBILE a abordat Suveranul Pontif

Papa Francisc a rostit vineri, in plenul Adunarii Generale a ONU, un discurs asteptat cu mare interes, in care a semnalat cateva probleme sensibile ale lumii actuale.

Papa Francisc, primul discurs la ONU: Lumea noastra a devenit din ce in ce mai mult un spatiu al conflictelor. Ce fel de Pamant vom lasa viitoarelor generatii?

Papa Francisc a sustinut primul sau discurs in fata plenului reunit al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, unde a vorbit despre ceea ce va ramane in urma noastra avand in vedere ca traim.

Papa Francisc a pledat in Congresul SUA pentru abolirea pedepsei capitale

Papa Francisc a criticat, in primul discurs rostit de un sef al Bisericii Catolice in Congresul Statelor Unite, aplicarea pedepsei cu moartea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )