Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alcatel-Lucent si alte doua firme obtin suspendarea lictatiei pentru conectarea scolilor la Internet

Hotnews Hotnews,
Alcatel-Lucent si alte doua firme obtin suspendarea lictatiei pentru conectarea scolilor la Internet

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a hotarat, marti, suspendarea licitatiei Ministerului Educatiei pentru conectarea la Internet a unui numar de 2. 446 scoli, contract estimat la 32,5 milioane de euro, in urma unor cereri depuse de Alcate-Lucent Romania si alte doua firme, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Alcatel-Lucent ia in calcul vanzarea de active

Compania a avut pierderi de 146 milioane euro in trimestrul al treilea Alcatel-Lucent SA, producator francez de echipamente de telefonie, ia in calcul vanzarea de active in vederea consolidarii finantelor sale dupa ce a inregistrat pierderi in trimestrul al treilea. Compania este afectata de declinul cererii pentru produsele sale.

Alte doua medicamente pentru tratarea cancerului au disparut din tara noastra

Lista citostaticelor disparute de-a lungul ultimilor doi ani din tara noastra s-a marit in ultima luna ca urmare a disparitiei a doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului si al altor boli: Metotrexat fiole) si Dexametazona fiole si tablete), transmite HotNews. ro.

Alte doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului au disparut din Romania: Metotrexat si Dexametazona

Lista lunga a citostatice disparute de-a lungul ultimilor doi ani din Romania s-a marit in ultima luna ca urmare a disparitiei a doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului si al altor boli: Metotrexat fiole) si Dexametazona fiole si tablete). Ambele produse se afla pe lista medicamentelor compensate 100% si statul roman ar trebui prin lege sa le puna la dispozitia pacientilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )