Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite elaborarea Hartii investitionale a Chisinaului pana in februarie 2019

Adevărul Adevărul,
Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite elaborarea Hartii investitionale a Chisinaului pana in februarie 2019

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, sustine ca, pana in luna februarie 2019, urmeaza a fi elaborata si prezentata publicului Harta investitionala a Chisinaului. in programul sau electoral, candidatul PSRM mentioneaza ca va fi prezentata si o lista completa pentru parteneriatele public-private pentru intreg municipiul, inclusiv pentru suburbii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite ca va gasi bani pentru realizarea programului sau electoral

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca pentru realizarea programului sau electoral sunt necesare 4,5 miliarde de lei, in timp ce bugetul municipal actualmente constituie 3,8 miliarde. El promite ca va gasi va gasi bani pentru acoperirea diferentei, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite drumuri calitative si extinderea parcurilor de troleibuze si autobuze

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, promite reparatia si reconstructia calitativa a drumurilor si a trotuarelor orasenesti, dar si evaluarea independenta a calitatii acestor lucrari. De asemenea, candidatul PSRM promite extinderea parcului municipal de troleibuze cu 35 de unitati, iar a parcului de autobuze cu 50 de unitati, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite reparatia curenta si capitala a 15 institutii medicale municipale

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al capitalei, Ion Ceban, promite reparatia curenta si capitala a 15 institutii medicale municipale. in programul sau electoral candidatul mentioneaza ca, pana in aprilie 2019, urmeaza sa fie elaborata o lista cu proiecte posibile de parteneriat public-privat si municipal pentru reabilitarea structurii de sanatate din oras, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite un program de granturi pentru antreprenorii din Chisinau

Candidatul PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustine ca va lansa o campanie de atragere a investitiilor locale si externe, orientate spre dezvoltarea infrastructurii, cresterea eficientei serviciilor publice si consolidarea capacitatii institutionale a municipiului. in platforma sa electorala, el mentioneaza ca va lansa un program de granturi pentru antreprenorii din suburbii si cei din domeniul businessului mic si mijlociu.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite transport modern, eficient si sigur

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al capitalei, Andrei Nastase, promite ca Chisinaul va fi orasul in care punctualitatea va deveni obisnuinta, sustinuta de o infrastructura de mobilitate adecvata transport public rapid si sigur, drumuri si trotuare bune.

Adevarul Live, ora 18.00. Ion Ceban, despre acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de miercuri, 30 mai. Socialistul rispunde la acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau sau ca s-ar afla sub infleunta liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Ion Ceban a anuntat ca isi va suspenda activitatea in PSRM, daca va fi ales primar de Chisinau: Mi-am propus sa fiu un om apolitic

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat joi, 31 mai, in cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV, ca doreste sa fie un primar apolitic si fara implicari de ordin geopolitic. in acest context, socialistul a semnat un angajament public prin care se obliga sa-si suspende activitatea de membru PSRM pe durata mandatului de primar al Capitalei.

VIDEO Andrei Nastase si Ion Ceban, din nou fata-n fata: Ce solutii au prezentat pentru Chisinau si ce acuzatii reciproce si-au adus

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, si candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, s-au duelat la postul de televiziune TV8 in una dintre ultimele discutii directe din campania pentru turul II de scrutin al alegerilor noi din Capitala. Candidatii au propus solutii pentru mai multe probleme ale municipalitatii, dar si s-au acuzat reciproc, transmite IPN.

Cum va scapa Capitala de mirosul neplacut de la Statia de Epurare. Raspunsul lui Ion Ceban

Mirosul urat din Capitala, generat de namolul depozitat pe platformele Statiei de Epurare, poate fi eliminat daca namolul, odata deshidratat, va fi evacuat pe terenurile agricole din tara in calitate de ingrasamant. Candidatul socialistilor in turul doi al alegerilor pentru functia de primar general de Chisinau, Ion Ceban, spune ca aceasta practica, desi este una sovietica, este singura capabila sa rezolve problema mirosului urat din Capitala.

Ce promisiuni au facut Andrei Nastase si Ion Ceban in dezbaterile directe de la ProTV Chisinau

Candidatul la functia de primar de Chisinau din partea Partidului Socialistilor, Ion Ceban, si candidatul din partea Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, au explicat in cadrul dezbaterii de la postul de televiziune ProTV Chisinau cum isi vor indeplini promisiunile electorale, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )