Libnet.ro
UNICEF

05:30

ALEGERI LOCALE 2016. PSD obtine majoritatea primariilor in judetul OLT

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. PSD obtine majoritatea primariilor in judetul OLT

PSD a reusit sa castige cele mai multe primarii in judetul Olt - 95 din 112, inclusiv Primaria Slatina, in timp celiberalii au reusit sa obtina doar 17 localitati. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. PSD obtine Primaria Capitalei si primariile de sector. Ce spune Nicusor Dan privind candidatura lui Clotilde Armande

UPDATE LUNI: Primele date oficiale partiale arata ca Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,56% din totalul voturilor exprimate, urmata de USB - cu 29,05%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 95 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD obtine Primaria Capitalei si primariile de sector

UPDATE LUNI: Primele date oficiale partiale arata ca Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,56% din totalul voturilor exprimate, urmata de USB - cu 29,05%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 95 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

Rezultate alegeri locale 2016: PSD obtine 20 dintre cele 33 de mandate din Consiliul Judetean Buzau

PSD a obtinut cele mai multe mandate in Consiliul Judetean Buzau, castigand 53,33 % din sufragii. PNL Buzau s-a clasat pe locul al doilea, cu 23,16 %, formatiunea lui Mircea Geoana, PSRO 5,48 % iar ALDE a strans un procent de 5,27%. Celelalte partide PRU, PM, BUN, PRM,UNPR, PER dar si Mircea Ion candidatul independent pe lista de consilieri judeteni nu au obtinut depasit pragul de 5 procente, necesar pentru a aspira la o astfel de functie.

Alegeri locale 2016. PSD detine majoritatea absoluta in noul Consiliu Local Municipal Braila

Social-democratii detin majoritatea in noul Consiliu Local Municipal Braila. Presedintele executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu, informeaza ca partidul a obtinut 14 locuri din 27 in viitorul mini-Parlament Municipal. Pe urmatoarea pozitie sunt PNL-istii cu 7 fotolii de consilieri, PND-ul cu 3, ALDE - 2. Independentul Lucian Caprariu a obtinut si el un mandat in mini-parlamentul local.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. PSD e marele castigator. Scor sub asteptari pentru PNL

PSD i-a zdrobit pe liberali la alegerile locale. Primaria Capitalei a fost castigata de Gabriela Firea, iar toate primariile de sector au fost castigate tot de PSD, cel pu?.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga Primaria Bistrita si majoritatea in Consiliul Local

PSD a reusit sa obtina Primaria Bistrita, edilul Ovidiu Cretu castigand un al treilea mandat, precum si majoritatea in Consiliul Local, conform Biroului Electoral Municipal BEM).

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga alegerile in Gorj: Florin Carciumaru, nou mandat la Primaria Targu Jiu

Florin Carciumaru PSD) a castigat un nou mandat in fruntea Primariei Targu Jiu, iar la nivelul judetului, PSD se afla pe primul loc, a declarat presedintele BEJ Gorj.

ALEGERI LOCALE 2016. PNL obtine Primaria Ploiesti. Consilul Local, majoritar PSD

Adrian Florin Dobre, candidatul PNL la Primaria Ploiesti, a reusit sa castige alegerile locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )