Libnet.ro
UNICEF

21:01

ALEGERI LOCALE 2016. Supriza de proportii la Primaria Sectorului 1!

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Supriza de proportii la Primaria Sectorului 1!

Potrivit exit poll-urilor, la Primaria Sectorului 1 se prefigureaza un rezultat surprinzator, Reprezentanta USB, Clotilde Armand, se claseaza pe primul loc, cu 31. 4%, fata de cat a luat Dan Tudorache, de la PSD, cu 30. Primaria Sectorului 1 . continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. PSD ia Primaria Iasi

Mihai Chirica, candidatul PSD, este noul primar al Iasiului. Astfel, potrivit unor estimari PSD si PNL Chirica ar fi obtinut intre 45% si 50% din voturi. Cifre asemanatoare sunt oferite de o estimare Avangarde, care il situeaza pe Chirica pe primul loc cu 52%.

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza de proportii intr-o comuna din Timis. Un profesor dat afara din invatamant pentru fraudarea BAC-ului a fost ales primar

Numaratoarea voturilor de la alegerile locale din Timis aduce o prima surpriza. Primarul PSD din comuna Traian Vuia, Iosif Barboni, candidat pentru al saselea mandat a fost invins de candidatul ALDE, Vasile Petruescu. Noul primar al comunei Traian Vuia este un fost profesor, dat afara din invatamant dupa fraudarea BAC-ului de la Faget.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BISTRITA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BISTRITA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BISTRITA in data de 5 iunie locuitorii municipiului Bistrita, resedinta judetului Bistrita-Nasaud, isi vor alege primarul din randul celor zece candidati in.

Alegeri locale 2016 Botosani. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Batalie pentru primaria municipiului Botosani. La alegerile locale 2016, pentru functia de edil al Botosaniului candideaza nu mai putin de 15 persoane, dintre care multi independenti.

Alegeri locale 2016. Ce au declarat candidatii la Primaria Capitalei dupa ce au votat

Alegeri locale 2016. Politicienii au iesit sa voteze de la primele ore ale diminetii, cei mai activi fiind o parte a liderilor PNL care, inca din primele doua ore au mers la urne. Dupa ora 09. 00 si social-democratii au iesit la vot.

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. Ultimele stiri despre ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. LIVE TEXT

Candidatul PNL la Primaria sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat ca a votat sa nu mai fie coruptie si a apreciat ca prezenta la alegerile locale va fi mai.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a venit duminica, in jurul orei 12,30, la Liceul Jean.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUCURESTI

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a venit duminica, in jurul orei 12,30, la Liceul 'Jean.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Cine a castigat Primaria Braila

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRAILA Candidatii pentru Primaria Municipiului Braila au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la proiectele pentru oras si crearea de noi locuri de munca.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TULCEA. Cine castiga PRIMARIA TULCEA

Zece din cei 11 candidati la Primaria municipiului Tulcea au declarat, raspunzand intrebarilor AGERPRES, ca doresc reabilitarea falezei orasului in beneficiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )