Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alegeri parlamentare 2020. Biroul electoral pentru Diaspora: Candidaturile a opt partide si doi candidati independenti, definitivate

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Biroul electoral pentru Diaspora: Candidaturile a opt partide si doi candidati independenti, definitivate

Mai sunt doar cteva saptamani pana la alegerile parlamentare 2020, iar autoritatile se pregatesc intens pentru desfasurarea scrutinului pentru romanii din diaspora. Biroul electoral pentru. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Orban si Violeta Alexandru deschid lista PNL Bucuresti la Camera Deputatilor. Cine e pe lista pentru Senat

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, deschid lista PNL la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din decembrie, iar ministrul Finantelor, Florin Citu, este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta, atragand atentia ca aceasta este cea mai sigura cale pentru a va.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Oprisan: Vom castiga Vrancea si fara tine (surse)

Alegeri parlamentare 2020. Marcel Ciolacua avut un mesaj dur pentru Oprisan: Vom castiga Vrancea si fara tine.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Dr. Rafila dezvaluie cum a ajuns sa candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. Medicul Alexandru Rafila, cel care a intrat de curand in PSD si va deschide listele partidului pentru Camera Deputatilor, a povestit cum a fost convins sa se inscrie in formatiunea politica.

Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil sa se mai organizeze alegeri parlamentare in aceasta situatie

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, afirma ca alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie trebuie amanate din cauza numarului tot mai mare de infectii cu noul coronavirus .

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

Cum a ajuns Biroul Electoral sa sesizeze Comisia tehnica centrala, dupa o serie de erori in centralizarea rezultatelor la alegerile locale: Persistenta in neindeplinirea corespunzatoare a operatiunilor tehnice de centralizare a rezultatelor

Biroul Electoral Central a dispus sesizarea Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activitatilor de organizare a alegerilor locale, pentru luarea masurilor legale care se impun dupa ce a constatat din nou ca procesele verbale pentru centralizarea rezultatelor la primarii si consiliile locale contineau greseli.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )