Libnet.ro
UNICEF

14:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Boc: Am votat pentru o Romanie moderna, pentru o Romanie frumoasa

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Boc: Am votat pentru o Romanie moderna, pentru o Romanie frumoasa

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat ca a sustinut candidatul care si-a asumt sustinerea proiectului de reformaa si modernizare a statului roman inceput impreuna cu presedintele Traian Basescu. El a votat pentru alegerile prezidentiale 2014, alaturi de sotia lui, la o scoala aflata in apropierea blocului unde locuieste. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Cu ce ganduri au votat politicienii locali

Politicienii locali, fie ei de la ACL, PMP sau PSD s-au indreptat spre sectiile de votare, plini de speranta ca rezultatul la alegerile prezidentiale 2014 le va fi favorabil si ca acel candidat pentru care au pus stampila va iesi invingator.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele PNL Cluj: Am votat pentru o Romanie a lucrului bine facut

Presedintele PNL Cluj si copresedinte al ACL Cluj, Marius Nicoara, a votat pentru oRomanie moderna, cu adevarat europeana, pentru o Romanie a lucrului bine facut. El a fost insotit la vot de presedintele PDL Cluj, Daniel Buda si de senatorul Alin Tise.

Alegeri prezidentiale 2014. Deputatul Ovidiu Silaghi, vicepresedintele PLR: Am votat pentru o Romanie mai libera

Alegeri prezidentiale 2014. Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, deputatul Ovidiu Silaghi, a votat pentru o Romanie altfel, cu un altfel de presedinte si regim. Acesta a pus stampila pe buletinul de vot la ora 14. 00 si a venit la urne singur.

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Aurelia Cristea: Am votat pentru un presedinte care ne va uni pe toti intr-o Romanie puternica si prospera

Alegeri prezidentiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a exercitat dreptul la vot la sectia cu numarul 102, gradinita unde a votat si in primavara acestui an, la alegerile europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Candidatul Klaus Iohannis a votat la Sibiu, de ziua sotiei sale, Carmen

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a votat duminica dimineata, la ora 9. 30, la Scoala Numarul 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus. Cunoscut pentru punctualitate, Iohannis a ajuns la ot la ora anuntata, venind la urne de mana cu sotia sa, Carmen.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )