Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din diaspora. Coada la Paris, Londra, Munchen si Roma

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din diaspora. Coada la Paris, Londra, Munchen si Roma

Romanii din Franta, Germania si Republica Moldova au facut coada pentru a-si alege presedintele, iar sectia de votare din Noua Zeelanda deja s-a inchis. Pentru scrutinul din 2 noiembrie s-au tiparit 600. 000 de buletine de vot, care au fost distribuite in 294 de sectii. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din strainatate

Maine ne alegem un nou presedinte, dupa 10 ani cu Traian Basescu. Este o zi extrem de importanta pentru viitorul tarii. Tot ce trebuie sa stiti despre ziua alegerilor prezidentiale, veti afla de la Antena 3,.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din diaspora. Coada la Paris, Munchen si Roma

Romanii din Franta, Germania si Republica Moldova au facut coada pentru a-si alege presedintele, iar sectia de votare din Noua Zeelanda deja s-a inchis. Pentru scrutinul din 2 noiembrie s-au tiparit 600. 000 de buletine de vot, care au fost distribuite in 294 de sectii.

Noaptea cea lunga a romanilor din Diaspora: Ponta, nu uita, Facebook te va ingropa!

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii au iesit in proportie de 52 la alegerile prezidentiale, in primul tur. Cozile de la sectiile de votare din strainatate au provocat proteste la Bucuresti, la Paris, la Londra, aproape peste tot. E noaptea lunga a alegerilor prezidentiale si noi o urmarim pe retelele sociale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ghidul alegatorului roman din strainatate. Cum se poate vota in diaspora

Biroul Electoral Central a dat publicitatii Ghidul alegatorului roman din strainatate pentru alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce zic romanii pe retelele sociale pana la ora 9.00

Alegeri prezidentiale 2014. Primul tur de scrutin a inceput astazi de la ora 7. 00, iar romanii au inceput deja sa scrie pe retelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au aparut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment in Romania.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor de duminica seara este un rezultat foarte bun, multumindu-le in acelasi timp romanilor care au iesit sa voteze.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Palatul Cotroceni, locul ravnit de cei 14 candidati la prezidentiale

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Toti cei 14 candidati intrati in cursa electorala se lupta pentru biroul de la Palatul Cotroceni. Este de departe locul cu cea mai mare semnificatie pentru toti romanii si.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Studenta la Londra: Este ora 19.00 si toti studentii stam de la ora 14.00 la coada

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 La Londra, la Institutul Roman Cultural din Londra, romanii stau de la vremea pranzului la coada pentru a vota.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )