Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alegeri prezidentiale 2014. Dragnea: Scorul este 53% - 47% pentru Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Dragnea: Scorul este 53% - 47% pentru Iohannis

Seful de campanie al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat ca Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu scorul 53%, pe cand Victor Ponta, candidatul ACL a obtinut 47%. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Dragnea: Scorul este 53% - 47% pentru Iohannis. Blaga: Avem peste un milion de voturi in fata

Seful de campanie al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat ca Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu scorul 53%, pe cand Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR a obtinut 47%.

Alegeri prezidentiale 2014. Mizele turului doi: 10 procente intre candidati si prezenta la vot. Istoria postdecembrista a alegerilor din Romania

Votul de duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale are ca miza alegerea intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, respectiv intre doua tipologii de presedinte, dar va arata si daca romanii mai sunt interesati de exercitarea celui mai important drept democratic castigat la Revolutie, arata o analiza realizata de Mediafax.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014 vor fi publicate de catre Biroul Electoral Central BEC) luni dimineata, apoi datele vor fi actualizate la interval de trei ore, astfel incat la sfarsitul zilei, pe 17 noiembrie, vom sti, oficial, daca presedintele Romaniei pentru viitorii cinci ani va fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ion Iliescu: Este un moment semnificativ, cu o schimbare de generatie

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a votat, duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la liceul Jean Monnet, ca de obicei. Iliescu a explicat ca el a trait momentul 1990 cel mai intens, pentru.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat pe listele suplimentare in comuna Soimus

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 600 de oameni au votat, inregistrati pe listele suplimentare numai in comuna Soimus, pana la ora 16:00. in primul tur de scrutin, in Soimus, comuna liderului PSD Hunedoara Laurentiu Nistor, pe listele suplimentare au fost inregistrati 680 de alegatori.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Incident in Petrila: o stampila de vot a disparut fara urma din sectie

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de vot din orasul Petrila. Presedintele sectiei, care este si politist local, nu stie ce s-a intamplat cu ea.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )